Apple lancerer “iTunes U” på deres event

by admin 0

Hvis du er en lærer ved et universitet, kollegium, eller en skole, så har du nu en nem måde at designe og distribuere komplette kurser som byder på lyd, video, bøger og andet indhold. Og de studerende kan opleve dine kurser gratis via en omfattende ny applikation til iPad, iPhone og iPod touch.

Det gratis iTunes U program giver de studerende adgang til alle materialer til dit kursus på et enkelt sted. Lige i applikationen, kan de afspille video eller lyd foredrag. Læse bøger og se præsentationer. Se en liste over alle de opgaver for kurset og tjek dem ud når de er afsluttet. Og når du sender en besked eller opretter en ny opgave, så modtager de studerende en push-meddelelse med de nye oplysninger.

 

 

Uanset om du tager et kursus i europæisk historie i din fritid, lære spansk i gymnasiet, eller med hovedfag i molekylær biologi på et universitet, så har du nu et godt værktøj til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine klasser. Den nye iTunes U applikation udvider klasseværelsets oplevelse ved at sætte alle materialer til et kursus med lyd og video, nye iBooks lærebøger for iPad 1 og andre bøger, et pensum og klasse opgaver, indlæg fra instruktøren, PDF-dokumenter, præsentationer og meget mere, og det er bare et tryk væk på din iPad, iPhone eller iPod touch!

Når du tager et iTunes U kursus, vil du altid have de mest aktuelle oplysninger lige ved hånden. Med et tryk kan du lytte igen til den seneste forelæsning eller af den seneste præsentation for at sikre, at du fik alle detaljer med. Hold styr på dine opgaver og tjek dem ud efterhånden som du fuldfører dem. Og når en instruktør sender en besked eller skaber en ny opgave, vil du modtage en push meddelelse med de nye oplysninger.

 

Det smarte med iTunes U er også, at det integreres med iBooks og andre programmer for at gøre det nemt at holde styr på dine kurser. Alle bøger til dit kursus er organiseret lige på bogreolen, selv den utrolige nye iBooks lærebøger for iPad. Bare tryk én gang og begynd at læse. For at vende tilbage til kurset, skubber man bare med fire fingre på skærmen. Hvis du tager noter i iBooks, så er de konsolideret for nem gennemgang i iTunes U. Hvis din opgave indeholder en del af en video, kan du blot trykke på et link for at gå direkte til det rigtige sted i videoen. Og iTunes U holder dine dokumenter, noter, højdepunkter og bogmærker ajour på alle dine enheder.

Lær et nyt sprog, lav en undersøgelse af Shakespeare. Oplev kosmos. Det hele findes i iTunes U, et sted for mere end 500.000 gratis foredrag, videoer, bøger og andre ressourcer på tusindvis af personer. Blandt de hundredvis af gymnasier, universiteter og folkeskoler/gymnasier på iTunes U, kan du finde Stanford, Yale, MIT, Oxford, og UC Berkeley, sammen med andre fornemme instutitioner såsom MoMA, New York Public Library, og meget mere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>