Apple kan lave tyndere enheder i fremtiden

by admin 0

Med et nyt patent som Apple har fået registreret, så bliver det muligt for dem at udvikle ultra-tynde kameraer i deres iPhone og iPad. Teknologien der skal bruges til det formål, hedder med dens korte betegnelse MEMS, hvilket står for “Microelectromechanical system”.

MEMS er en teknologi som bruges til meget små enheder, og det fusionerer på nano-skalaen i nanoelectromechanical systemer (NEMS), og nanoteknologi. Apple har fået patent på en ny autofokus til det indbygget kamera, som i fremtiden kan blive så smalt og energibesparende, at vi kan komme til at se tyndere enheder, hvor batteriet samtidig holder lidt længere når kameraet benyttes.

Patentet som Apple har fået registreret, går under betegnelsen “MEMS autofocus actuator“, og du kan se Apples patent på denne amerikanske webside: United States Patent and Trademark Office.

MEMS-apple-patent

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>