Apple inviterer til WWDC 2014 den 2. juni

by admin 8

Så er invitationen til årets WWDC 2014 netop ankommet i min postkasse fra Apple. Jeg havde egentlig først forventet den sidst på måneden, men nu er den her … også selvom jeg ikke deltager på selve deres event.

WWDC 2014 (Worldwide Developers Conference) bliver i år afholdt i San Francisco fra den 2. juni til den 6. juni, og det er allerede den første dag, at Apple løfter sløret for den nye iOS 8.

Billetsalget til WWDC 2014 starter på mandag den 7. april, og alle billetter forventes at blive revet væk som altid. Prisen for en 5-dags billet koster i nærheden af 8.700 danske kroner, men alligevel får Apple udsolgt i løbet af få timer!

Her på iPhoneCafe.dk kan du følge med på Twitter fra kl. 18.00 dansk tid den 2. juni 2014, og bagefter opsummerer vi hele aftenen på websiden. Mere om det på et senere tidspunkt!

WWDC-2014-invitation-030414

Comments (8)

 1. Sidste års biletter blev udsolgt på 71 sekunder

 2. Så få timer er da liiiiige i overkanten, hva? 😛

 3. Hvad forventer man bliver præsenteret?

 4. Jeg tror ikke Apple har i sinde at fremvise hardware på WWDC, det kommer nok i september.

 5. iOS 8
  itunes radio – måske flere lande
  OS X
  Macbook air

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>