Apple har taget patent på deres butik-koncept

by admin 4

Går man ned af gaden og passerer en Apple butik, så er man slet ikke i tvivl om hvem ejeren er. Apple har skabt et unikt koncept med deres produkter og butikker, og skulle man sætte ord på konceptet må det være: stil og enkelthed.

Kendetegnet for de fleste af Apples butikker er glas…masser af glas! De vil gerne ses, og kigger man ind i en Apple butik, så får man straks øje på en masse computere, bærbare, iPad og iPhone der er linet op på lange træ-diske.

Den genkendelighed har Apple nu fået lavet et trademark på, gennem U.S. Patent og Trademark Office i USA, så andre ikke kan begynde at efterligne deres butikkoncept. Patentet gælder både butikfacade og indretning.

 

 

 

Comments (4)

  1. Ja når man kan hvorfor ikke gøre det .jeg må nok sige at de er gode til at gøre tingene med stil og tingene skal være enkle .Det kan man se på deres produkter iphone imac og de andre ting det er første gang jeg har iphone det har aldrig sagt mig noget ,men efter jeg har fået min phone er verden blevet mere enkel og stabil for mig så hurra for dem .

  2. Der er dukket noget af en butik op i Aabenraa ..
    Vores alle første coffee shop, ala dem som er i Holland 🙂
    Du går frisk ind ad døren, når du så går ud ad døren, da hænger øjenene og er rød sprængte, men det må være pga røgen der inde fra 🙂
    Jo det fint med sådan en, men at der kommer unge mennekser på 16-17 år det Fame en skandale.

  3. Måske de skulle Have kigget lidt efter apple butikken 🙂

  4. Mon det så kun gælder for butikker med salg af samme varetyper. Eller gælder det også for John Deere der sælger traktorer nede på hjørnet. Tåbeligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>