Apple har frigivet iOS 7.1.2

by admin 17

Ganske som forventet, så har Apple frigivet iOS 7.1.2 i går den 30. juni, og den nye opdatering bringer en række fejlrettelser og forbedringer.

Samtidig har Apple fået rettet en vigtig sikkerhedsbrist i Mail app, og fejl med iBeacon. Der er også blevet rettet en fejl med dataoverførsel for nogle 3. parts tilbehør, herunder stregkodescannere m.m.

Du kan vælge at opdatere iOS 7.1.2 direkte på enheden ved at åbne iOS Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Eller du kan vælge at opdatere via iTunes på computeren.

Pangu-jailbreak

Det er også vigtigt at bemærke, at den nye iOS 7.1.2 ikke bryder det untethered jailbreak (Pangu) som blev frigivet for en uge siden. Du kan med andre ord bare opdatere fra iOS 7.1.1 til iOS 7.1.2 uden at miste dit jailbreak!

Har du endnu ikke lavet et jailbreak på din iPhone eller iPad, så kan du hente “Pangu” jailbreak program til både Windows og Mac her.

Comments (17)

 1. Er der nogen der ved hvornår vi få to- trin bekræftelse til danske apple id ????

 2. Jeg tror at det sker snart..

 3. Håber at du har ret….

 4. Det er vist kommet nu!

 5. Nej ikke til danske Apple id’er

 6. Det vidste jeg så ikke

 7. Hvad tror du du ?? Bare et bud
  Hvornår to-trin bekræftelse kommer til DANSKE APPLE ID”er

 8. Min 5 lukker ned efter 7.1.2

 9. Oplever nogle gange en bug med at touch-id ikke registrere når jeg sætter min finger på scanneren(iOS 7.1.2)

 10. Efter opdateret til Ios 7.1.2 på min Iphone 5C aflades batteriet meget hurtigt. Normalt holder den 1-2 dage, men nu skal den lades 2 gange dagligt.
  Nogen bud på løsning?

 11. Efter opdatering er Tlf gået død. Når jeg sætter den til Itunes bliver der ved med at stå: Venter på Iphone. Apple logoet kommer frem med hvid bjælke under, men den vil ikke tænde.
  Hvad gør jeg?

 12. Samme problem med min iPhone 4.

 13. Prøver igen Efter opdatering er Tlf gået død. Når jeg sætter den til Itunes bliver der ved med at stå: Venter på Iphone. Apple logoet kommer frem med hvid bjælke under, men den vil ikke tænde.
  Hvad gør jeg?

 14. Hvis nogen har bemærket det, så står uret i toppen med iOS 7.1.2 med : istedet for .

  Altså eksp. 12:50 i stedet for 12.50

 15. Lækker lille detalje ..

 16. hmm…… hvor ser I det henne min står kun fks, 12.00 ikke 12:00 hvor kikker i ??

 17. Jeg har sat min iphone 5s igang med den seneste ios opdatering. Nu har den stået det samme sted i over en time og den kommer ikke længere. Kan jeg bare tage prøve at boote telefonen, eller går den så helt død?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>