Apple gør klar til at lave mange skærme!

by admin 1

Sidste år indgik Apple en aftale med produktionsvirksomheden GT Advanced, og meningen med det samarbejde var at Apple skal have produceret skærme på fabrikken. Apple har siden starten af året presset på for at fabrikken skulle blive klar til produktionen.

Nu viser det sig, at Apple den seneste tid har købt 518 ovne hjem til fabrikken, så der kan produceres over 100 millioner skærme årligt … og der er ikke tale om ovne som vi har i hjemmet. De nye ovne kommer med en tilhørende produktionmaskine, som skal sørge for at glasset er i højeste kvalitet. Apple skulle have bestilt yderligere 420 ovne + maskiner, så den samlede produktion i nærmeste fremtid kan nå 200 millioner årligt!

Hvad Apple konkret skal bruge de mange ovne til vides ikke med sikkerhed, men rygter mener at der er tale om en 5 tommer skærm til den kommende iPhone 6. Hvis det viser sig at være en realitet, så bliver det safirglas iPhone 6 kommer med.

 

Safirglas-fabrik-070214

 

Comments (1)

  1. Dem ene dag læser man rygter om 4,7 skærm den anden dag er det 5 tommer,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>