Apple frigiver ny iTunes 12 til udviklere

by admin 8

Den kommende Mac OSX “Yosemite” er lige på trapperne til en officiel lancering, og det forventes at komme til at ske lige efter Apple har afviklet deres event på torsdag den 16. oktober.

Designet i det nye Mac OSX styresystem er blevet helt fladt, som man kender det fra iOS 7 og iOS 8. Det samme gør sig gældende med iTunes 12, som har fået et grafisk ansigtsløft, – eller retter sagt nedtoning i det!

Tiderne hvor alt grafik skulle have 3D agtig effekter eller glaseffekt er passé, og nu er det mere det simpel og stilrene træder frem som erstatning. Om man kan lide det eller ej, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere.

iTunes 12 er i en GM (Golden Master) version, som faktisk er den færdige udgave – men den er kun blevet frigivet til Mac udviklere.

iTunes-12

Comments (8)

 1. Kunne du løfte sløret for evt. nyheder i 12’eren?
  Eller der er måske ikke noget at komme efter?

 2. Det er primært visuelle ændringer i designet.

 3. Frigiver Apple itunes 12 til Windows også på torsdag når de skal have event ?
  Samt iOS 8.1 ?

 4. I den nyeste GM 3 er der ingen ændringer til iTunes i forhold til sidste itunes beta, men de har udrullet ny iTunes Store design. Men det jo server baseret

 5. Så os der har Public Beta får den ikke..?

 6. Er der ingen alternativer til iTunes, det program hænger mig langt ud af halsen, det er møg besværligt når man kun sjældent bruger det, ville ønske at jeg kunne overføre filer ved simpelt drag and drop som på Android.
  Men når man nu bedre kan lide iOS så må man jo gå lidt på kompromis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>