Apple frigiver (måske) iOS 7 den 10/9

by admin 10

Der er under 3 uger til at Apple går på scenen i San Francisco for at præsentere den nye iPhone, og det glæder mange sig til! Der er sikkert også mange iPhone brugere der ser frem til at få iOS 7 på deres enhed, og i følge den normale procedure, så sker det godt en uge efter eventet – altså den 17. september.

Men det er muligt at Apple allerede frigiver iOS 7 til alle lige efter eventet den 10. september, hvis man skal tro på denne mail NDEV udviklere har modtaget fra Nuance. Nuance skulle angiveligt arbejde tæt med Apple og deres Siri assistent.

 

Nuance-mail-270813

 

Vi mangler stadig at se en 7. betaversion af iOS 7 og GM-version inden den 10. september, – hvis ovenstående viser sig at være en realitet. Apple får sikkert travlt de kommende 2 uger!

 

 

Comments (10)

  1. Så skal der komme en GM idag. eller en beta 7 . ellers tror jeg ikke på de vil frigive iOS 7 D 10/9.

  2. Husk at “plejer” er smuttet! 🙂

  3. Der er mulighed for, at beta 7 udkommer i dag, men man kan aldrig vide. Apple har med de seneste betaer vist, at de kommer lidt som hip med hap. Man kan dog håbe. Èn ting er dog ret sandsynligt. Golden Master eller official udkommer 10/9-13.

  4. GM kommer ikke før efter eventet og mig bekendt har Apple stadig ikke offentlig gjort noget den 10. september.

  5. IOS 7 frigivs mulig vis den 10 sep. Efter Event

  6. Prøv nu lige at hør her. Det kan da godt være at der er et Event den 10/9. Men så vidt jeg ved har Apple ikke offentlig gjort noget i nu

  7. Enig dude 😉

  8. Er ios7 beta 7 udkommet i USA ??

  9. Nej, og den frigives ikke kun i et land.

  10. jeg tror vi ser en GM d. 10 september. 19 eller 20 september public release.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>