Apple frigiver iOS 8.1 i aften!

by admin 26

Så er det i aften min damer og herrer, at Apple frigiver den længe ventede iOS 8.1! Grunden til at jeg skriver det så formelt, er fordi jeg ved mange af jer har oplevet seriøst problemer med iOS 8 og iOS 8.0.2. Vi havde forventet at Apple ville slippe en iOS 8.0.3 løs inden iOS 8.1, men den kom aldrig!

Under Apples seneste event torsdag den 16. oktober, kunne de meddele at Apple Pay vil blive tilgængeligt for amerikanerne fra mandag, og at iOS 8.1 vil blive frigivet til alle brugere. Der er ikke specielt mange nyheder at spotte med iOS 8.1, da Apple Pay i første omgang kun er tilgængelig for amerikanerne, men den nye version er efter min overbevisning ret stabil – så der for vil jeg på det varmeste anbefale dig at opdatere!

Den største nyhed for os danske brugere er iCloud-fotobibliotek (beta), som automatisk overfører hele dit fotobibliotek til iCloud, som sørger for at sende dine fotos videre til alle iCloud-enheder, når der er en WiFi-forbindelse tilgængelig. Jeg er også ret sikker på, at mange bliver glad for at Kamerarulle er tilbage!

iCloud-Drive

Det er stadig uvist om Apple lancerer en iOS “iCloud Drive” app i dag, så man kan håndtere filer og fotos der igennem? Personligt har jeg ikke ville aktivere iCloud-fotobibliotek på min iPhone, da jeg ønsker at have alle mine fotos tilgængelig uanset hvad. For dem med en rigtig god 4G-dækning og fri dataforbrug hos teleselskabet, er iCloud Drive et godt alternativ til at spare hukommelse på enheden, – ellers ikke!

Vi følger op på alle nyheder når Apple frigiver iOS 8.1 senere i dag, hvilket bør være omkring kl. 19:00 dansk tid.

Comments (26)

 1. Der kommer ikke en iCloud Drive app.

 2. For os der kører på iOS 8.1 beta 2, er det den samme som der bliver frigivet i dag?

 3. Det er den færdige 8.1 der kommer i aften, du har en beta som også udløber på et tidspunkt.

 4. Den endelige version kan ikke hentes OTA, når jeg i forvejen kører på iOS 8 beta, vel?

 5. Nej, skal installeres via itunes

 6. Ee det kun kamerarulen eller alle fotoalbums der bliver overført til iCloud ?

 7. Måske lidt OT – men alligevel…. Har opgraderet til ny version af Itunes –

  jeg håber dælme at IOS 8.1 gør et eller andet så det fungerer bedre sammen end det gør nu. Jeg kan slet ikke få min Iphone 6 til at koble sammen med Itunes via WiFi – og mine lydbøger kan den ikke finde ud af at få lagt over på Iphone ….

  F …ck det s….cks

 8. Jeg ser også frem til iOS 8.1 GM i aften, da jeg stadig oplever visuelle fejl med beta’en! Det er f.eks en helt sort skærm i 1 sekund når man åbner en app, eller iCloud menuen der hænger længe før den reagere.

 9. Du har opsat den til at synce med WiFi i iTunes, og hvad bruger du Mac eller Win?

 10. “Du har opsat den til synce med WiFi i iTunes, og hvad bruger du Mac eller Win – ….”

  Korrekt – og
  Jeg bruger mac og har ikke haft problemer med min Iph 5 med “før” IOS 8

 11. Jeg har også problemer med IOS 8 og Wifi sync, min Mac Pro er sat til Airport Extreme med Ethernet og iphone og ipad er tilsluttet samme netværk og lige meget hvad jeg gør så virker WIFI sync ikke.

 12. Virker perfekt hos mig med iOS 8.1 (beta), iPhone 6 Plus, iTunes 12.0.1, og Yosemite 10.10

 13. Det er også på tide!!!
  Som ejer af den 1 iphone i DK, har jeg været loyal siden, men denne gang har jeg seriøst overvejet at skifte…

 14. Plejer de ikke udgive en GM, inden den endelige version?

 15. Jo, men ikke når der er lanceringer som Apple Pay.

 16. Hvad med gm versionen??

 17. 7.1 havde ingen GM

 18. Når man ikke er udvikler, hvordan får man den endelige version ned på ens tlf?

 19. Via itunes eller via OTA.
  Iphone= Indstillinger – Generalt – softwareopdatering.

 20. Køre også 10.10 og nyeste itunes. må håbe 8.1 løser problemet. Det ikke fordi jeg lige står og mangler wifi sync. Bruger min gamle ipod til musik 🙂

 21. Gør man ved ota eller via iTunes når den er blevet frigivet, ca kl 19 i aften

 22. Jeg kører i forvejen på 8.1 beta2

 23. Så skal vi bare sørge for at ha nok hukommelse ledig, så vi dukker ind i samme problemer som med 8.0..

 24. er ved at hente nu 🙂

 25. Kan IOS 8,1 installeres på Ipad2 eller er der også de samme problemer med opdateringen på de “ældre” Apple produkter, som der var ved IOS 8??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>