Apple frigiver iOS 7.1 beta 2

by admin 48

Apple har her til aften frigivet endnu en betaversion af den kommende iOS 7.1, og den nye beta 2 retter primært en masse fejl.

Hvis du er iOS-udvikler, eller har et registreret UDID hos en udvikler, så kan du hente opdateringen direkte på din iPhone eller iPad under iOS Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering.

Nyheder:

 • Hurtigere lukning og åbning af animationer
 • Bounce animation i Kontrolcenter, samt funktion der viser hvilken app lyden kommer fra
 • Knap form under Tilgængelighed
 • Mulighed for mørkt tastatur er fjernet
 • “Touch ID & adgangskode” er fyttet til Indstillinger
 • Bedre oversigt over aftaler, møder og begivenheder i Kalender App
 • Bug hvor alle ringetoner var ens er nu fikset

 

(Opdateres)

 

PS! Hvis du kører med beta iOS 7.1 beta 1 uden at være registreret som iOS-udvikler, så lukker beta 2 for dette hul – selvom der opdateres via OTA!

(Tak til Antoni for info!)

 

Comments (48)

 1. Hvordan kan man blive iOS-udvikler? 🙂

 2. Hurtigere lukke og åben animationer

  Bounce control center animation

  Button Shape option i accessibility

  Dark keyboard option removed

  PS hvis du kører beta ios 7.1 beta 1 uden at være registreret udvikler. Lukker beta 2 for dette hul selvom der opdateres via ota.

 3. Hej Tobias,
  For at blive iOS-udvikler kræver det at du køber licens hos Apple for ca. 600 om året 🙂

 4. Håber virkelig de har fikset det problem med: Sort skærm med Apple logo, som så forsinder igen efter ca 5 sek.

  Jeg røv træt af dette problem, sjovt nok kom det først efter 7.03 ellers har min 5s virket perfekt.
  Men hvis det ikke bliver fikset nu med 7.1 gå jeg ned og forlanger en ny. Vist ikke alle der har dette problem. Og ja, har prøvet ALT…….:(

 5. Håber strømmen er blevet bedre ind på beta 1 for den var ikke noget og juble over

 6. @Peter
  Jeg oplever samme problem ved brug af touch id for at låse op fra låseskærm! Det er forpulet irriterende! Jeg er ved at blive sindssyg du kan afhjælpe det lidt ved slå formindsk bevælgse fra således at baggrunden bevæger sig, men så bruger den lidt mere strøm. Og det bare ikke godt nok!
  Ligesom dig bytter jeg lortet, hvis det ikke fungere med en 7.1 opdatering! Der er forskellige meninger om, hvad der er årsagen i USA. De fleste siger software, mens nogen decideret siger det er hardware, at Apple butikker har haft sagt det var hardware og at det hjalp med ny iPhone, hvor andre har sagt det ikke hjalp med et skifte! Men der er ikke mange i dk der har problemet! Umiddelbart!

 7. @Nicky

  Ok det viste jeg ikke man kunne, har læst mig til at hvis man helt slår touch id fra at det også vil afhjælpe problemet. Men så kan det ligesom være ligemeget med en 5s ik 😉

 8. Jeg oplevede en del crash med sort skærm på iOS 7.1 beta 1, og “Aktiveringsfejl” efter en OTA til iOS 7.1 beta 2 … som registreret iOS-udvikler. Jeg har derfor valgt at gendanne min iPhone 5S til iOS 7.0.4. Nu kører det fint igen! 🙂

 9. Hvad gør du, eller hvad foretager du dig inden dette problem opstår ?

 10. Jeg oplever utrolig dårligt batteri levetid i den nye beta… Meget værre end beta 1.

 11. Jeg oplever ingen batteri problemer.

 12. @peter
  Det er faktisk for dårligt at apple ikke oplyser noget omkring dette problem, i det mindste at de pt ikke kender fejlen på problemet, men arbejder på det eller lignende. For de kender til problemet da det er stor i USA.
  Problemet er samarbejdet mellem touch id og bevægelsessensoren, umiddelbart for fejlen bliver forværet når den den er slået fra-til.
  Men jeg har lagt mærke til at typisk når fejlen opstår sker det altid ved brug af touch id til at låse iphonen op med, fra låseskærm.
  Det jeg har lagt mærke til er at når den fader/skifter fra låseskærm til hjemmeskærm er uret langsommere om at fade ud, end resten af billedet. (dette sker dog på et tiende del af et sekund) men når dette opstår, rebooter den til apple logo screen. 10-20 gange om dagen.
  Oven i det stinker batteriet helt vildt, det er dårligere end 5’eren, som var dårligere end 4’eren, så hvad det angår går det i helhed rimelig skidt med min 5s’er..
  tror sq den ryger til forhandleren efter jul.

 13. Virkede det heller ikke med en alm reboot da aktiveringsfejl? det virkede for mig ihvertfald

 14. Godmorgen!
  En anden fejl jeg har opdaget med 5s’eren er:
  F.eks. Nu har jeg lige taget den ud af ladestikket her til morgen! Kigget på lidt forskelligt så som mail og lige lavet se forskellige julekalender ting der er for tiden!
  Her var batteriet allerede røget ned på 92% så genstartet jeg iPhone ved at holde de 2 knapper inde, efter genstartet er jeg igen på 100% mystisk!

 15. Jeg oplevede også, at jeg på iOS 7.1 beta 1 ikke kunne få de rigtige ringetoner til at fungere; lige gyldigt hvilken en man valgte, så var det den samme lyd!
  Er også reg. udvikler! – og har returneret til iOS 7.0.4

 16. Hej!

  Det med, at man ikke kan køre IOS 7.1 Beta 2 hvis man ikke er registeret udvikler – gælder det også selvom ens UDID er registreret hos en udvikler ??…

  Jeg har været med på de forskellige beta både på IOS 6, 7 mv. med mit UDID registreret hos udvikler, men her på IOS 7.1 beta 2 vil den ikke registrere – som der rigtig nok står øverst…

  Kender nogen noget til det??, kan ikke huske om mit UDID snart er ét år gammel (mener jeg faktisk) kan være, at det skal registreres igen…

 17. Hvis dit UDID er registeret hos en udvikler så bør du kunne installerer iOS 7.1 uden problemer. Har du fået ny telefon skal dit UDID registeret igen da dette følger telefonen. En registrering har intet udløb, men har du “købt” adgang hos en udvikler kunne det meget vel tænkes at den kun gælder et år, det ses typisk hos dem der sælger registreringer på f.eks eBay.

 18. Hvorfor ikke bare sende den reparation? De har ét forsøg til at udbedre fejlen og ikke 3 som mange misforstår, derfor ville jeg da indlevere den, med fejl fejlbeskrivelsen, og mon så ikke du har en ny telefon 9-11 dage senere 🙂

 19. Der er lidt godnat læsning her:
  https://developer.apple.com

  I grovetræk kræver det at du betaler 605 kr./år og aktivt udvikler iOS-Apps

 20. Hvis disse symptomer kom efter opdatering til 7.0.3 må det jo være en software-fejl og så kan du altså IKKE kræve en erstatningsmodel, måske du skulle prøve andre muligheder for at afhjælpe fejlen. Hvilke løsninger har du afprøvet, beskrev dem gerne i rækkefølge, måske vi her på Caféen kan løse dit irritationsmoment 🙂

 21. Hej Nicky.
  Det er et problem der startede helt tilbage ved version 6.1.4. Eller der var der jeg observeret problemet første gang. Og det er både på min iPhone 5 og min iPad Air.

 22. Det er fikset i beta 2 🙂

 23. Jeg elsker den bug, det er ren luksus at kunne få 20% mere batteri engang imellem. Og den “gratis” strøm virker som almindelig strøm 🙂

 24. Er der egentlig nogen der har et godt kvalificeret bud på, hvornår GM versionen af 7.1 bliver frigivet, eller er det for tidligt at turde gætte på??

 25. Engang i januar vil være mit bud.

  Desuden så oplever jeg hakkende grafik i grafiktunge spil efter jeg opdaterede til beta 2, nogen der har oplevet det samme?

 26. Som Mahmoud siger, en gang i januar. Vi kan meget vel komme til at se endnu en betaversion af iOS 7.1 … en 3. beta.

 27. Ok ved dog ikke om tålmodigheden bærer så langt, med en 10-20 genstart om dagen, bliver ens tålmodighed sat på prøve, med et produkt til knap 6000kr.
  Så kan man vel godt forlange at det virker bare lidt mere optimalt!
  Så tror Telenor får den lige tilbage med 180 i timen! Jeg vil have en ny og håber at den så fungere bedre!

 28. Mon ikke det kan løses med en gendannelse?

 29. Til Nicky. Jeg har lige haft min 5’er til rep hos Telenor Min højtaler skrattet, der gik seks dage så fik jeg en ny

 30. Min iphone 5s går nogle gange i sort og genstarter, mens andre gange fryser den( appen virker fint men knapper kontrol- og meddelsescenter virker ikke) og jeg skal til at genstarte den

 31. @mahmoud
  Den har været gendannet til ny, uden at bruge mit Apple id, mails uden installation af apps etc. Og den gjorde det stadigvæk!

  @søren jeg venter til efter jul pga af de dage der er helligdage osv! Men den bliver sendt tilbage, magter det ikke

 32. jeg har oplevet på min iPad Air, den laver et lille genstart, den viser æblet også låseskærmen nogle gange flere gange om dagen, og det ser ud til at være fixet i beta på iPad Air, så mon ikke det ikke også er det på 5S

 33. @Antoni
  Det håber jeg, det ville være dejligt! Det er bare mærkeligt at man ikke høre mange danskere have problemet, men tilgengæld mange amerikanere, men ved så ikke om det er fordi folk ikke bruger touch id!
  Men det er der jo heller ikke på iPad air, så mærkeligt at den også genstarter.. Men er det når du låser op med kode?

 34. Jeg har aldrig oplevet at min 5s genstarter eller viser Apple logoet på lås op skærmen, og jeg bruge altid touch id til at låse op?

 35. @Nicky Jeg tror ikke det har noget med TouchID for der ingen TouchID på iPad Air. Det må være noget andet. Nu er Air og 5S begge 64Bit så det kan være noget kodning måske.

  @Mikkel

  Den viser det ikke på låseskærmen.

  Den crasher en app hvis man bruger en også viser den apple logoet og derefter er man tilbage på låseskærmen

 36. @Antoni
  Min gør det udelukkende når jeg bruger touch id til at låse op med, og billedet skal skifte fra låsop skærm til hjemmeskærm, ligesom hvis du bare swipper fra normalt for at åbne, evt uden kode. Så er det ved skiftet fra låseskærm til hjemmeskærm at den crasher, har aldrig prøvet det i en app! Derfor jeg mistænker touch id!

 37. @Nicky

  Aaah, Så kan jeg godt se det noget andet end det på iPad Air. Så det nok noget med TouchID som du siger. Har heller ikke set så mange med problemet på nettet, heller ikke amerikanske.

 38. Hej Nicky,

  Har du prøvet at slå “formindsk bevægelse” til??

 39. Synes at batteriet bliver forringet når jeg slår “Formindsk bevægelse” til, hvilket er meget underligt! Det er sikkert en placebo effekt!

 40. @mahmoud ja problemet bliver formindsket! Men er der stadig bare i mindre grad!

  @Antoni hvis du søger problemet på engelsk på Google er der masser af tilfælde i USA;-)

 41. @Nicky jeg giver det lige en søgning.

  Efter beta 2 kan jeg nu have 8 safari tabs åbent på min iPad Air uden den skal refreshe når man vender tilbage til nogle af de andre tabs

 42. Har lagt mærke til min går kold (sort skærm med logo) hvis jeg åbner den med TouchID lige efter jeg har fået en sms/face besked, hvis jeg venter lidt sker det ikke…

  Eller måske det bare mig er tror jeg har luret fejlen haha…

 43. @peter
  Du kan tildels have ret, for sommetider kan jeg fremprovokere fejlen ved eks at sætte den på lydløs! Forstået på den måde at så fremkommer billedet med klokken og en streg over! Hvis du så låser op mens det billede er på, kommer fejlen! Så altså hvis der er ændring i billedet, når du låser op, crasher den!
  Uden at jeg ved at det er fejlen, kunne det godt være det! Det tidlig morgen, håber du/i forstår hvad jeg mener!
  Når den crasher sker der det sommetider, at uret ikke når at fade ud med resten af billedet, så dér er der også noget med billedeændring!

 44. Det er sikkert en eller anden fejl i grafik/ram styringen… Jeg går stærkt udfra at det er et software problem.

 45. @Mahmoud
  Jeg tænker også at det er en software fejl!
  Men hvorfor er det så ikke alle der oplever den fejl?
  Det er det der er mystisk!;-)

 46. Software fejl kan sagtens ramme nogen uden at ramme alle 🙂

  Det kan være bestemte baggrunde? Bestemte apps du har downloadet? Forkerte indstillinger…

  Det kan være stortset ALT! 🙂

 47. Ok!
  Men tror dog alligevel jeg kommer til at bytte den, her efter jul;-)
  Det er nok bedst inden jeg tyrer lortet i jorden, pga det genstart den laver nærmest konstant, og oftest når jeg hurtigt skal ringe til én eller lignende!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>