Apple frigiver iOS 4.3.5 pga. sikkerhedsproblem!

by admin 3

Apple har netop frigivet en opdatering af iOS til version 4.3.5, og denne opdatering løser primært et sikkerhedsproblem med validering af certifikater.

Hvis du er afhængig af et jailbreak så skal du ikke opdaterer, men ellers vil jeg anbefale alle andre iPhone brugere at foretage denne opdatering!

Noget tyder på at Dev Team gennemgår en svær tid når Apple udsender den ene efter den anden iOS opdatering, som alle på det seneste har haft den fællesnævner, at de løser sikkerhedsproblemer som bl.a Dev Team benytter sig af når de laver deres populære jailbreak.

Du henter opdateringen i iTunes ved at klikke på “Opdater” knappen når din iPhone er tilsluttet computeren, men husk lige at tage en backup først, ved at synkroniserer iPhone med iTunes!

Comments (3)

  1. Sikkerhedsproblem???
    – Kan i ikke skrive hvad i mener med det?
    Og hvad får man når man opdatere denne nye opdatering 4.3.5.

  2. Denne opdatering lukker for nogle sikkerhedshuller, som f.eks hackere kan udnytte…resten af de tekniske detaljer forstår du og jeg alligevel ikke. 🙂

  3. okay tak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>