Apple fans sidder allerede i kø til iPhone 6!

by admin 3

Hører man til kategorien af Apple fans, der bare må eje den nyeste iPhone model før alle andre, så betyder det absolut ingenting at sidde i kø flere uger før en forventet lancering! Sådan står det allerede til foran en Apple Store på 5th Avenue, Manhattan, i New York!

Som du sikkert snart har fundet ud af, så har Apple inviteret til et iPhone event på tirsdag den 9. september, kl. 19.00 dansk tid. Efter al sandsynlighed får amerikanerne mulighed for at købe den nye iPhone 6 i butikkerne fra fredag den 19. september om morgen.

Apple-fan-butik

For dem som “bare” syntes en iPhone er en fin ting, må 16 dage foran en butik i nattens mørke og kulde – føles lidt underligt!? Men det er nu en gang livet for mange Apple fans rundt omkring i verden, hvor det er blevet mere en tradition end desperation, at sidde ude foran en butik på “første række”, med den option at kunne gå derfra med en ny iPhone i posen som én af de første!

Under alle omstændigheder håber jeg, at nogle venlige sjæle kommer forbi med lidt godt, og noget varm kaffe til natten …

Apple-butik-manhattan

Comments (3)

  1. Well, jeg forstår godt at man sidder der en dag før, men over et par uger? Det er da skide sindssygt :p

  2. De der Amerikanere er sindssyge…. 😛

  3. Nej …, de er bare tidlig på den! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>