Apple er måske klar med iOS 7.0.3

by admin 26

I halen på en større opdatering som med iOS 7, så har Apple haft travlt med at justerer forskellige grafiske elementer, og rette en masse små og større fejl der løbende dukker op. Apple kan nemlig først for alvor se hvor fejlene ligger, når den massive feedback fra brugerne kommer i ugerne efter.

Apple frigav iOS 7.0 den 18. september, hvilket er godt 2 uger siden. De har siden da frigivet to mindre opdateringer med iOS 7.0.1 og iOS 7.0.2, som har rettet nogle fejl i bl.s sikkerheden.

Apples-hovedkvarter-1-100412

I følge 9to5Mac, så har de registreret et større antal enheder som kører med iOS 7.0.3 … alle fra området hvor Apples medarbejdere ved hovedkvarteret befinder sig. Det kan betyde at Apple er i fuld sving med at teste endnu en opdatering, som meget vel kunne blive frigivet i næste uge, eller måske før?

Jeg tror heller ikke at det er utænkeligt, at vi kommer til at se en større opdatering til iOS 7 (iOS 7.1) den kommende tid.

 

Comments (26)

 1. Forhåbentlig en der gør noget ved hastigheden på iphone 4s, min arbejder simpelthen ikke så godt og hurtigt som i ios 6, et øjeblik troede jeg sgu jeg havde fået en huawei med android.
  Jeg har i øvrigt samme oplevelse med min ipad 3. Ærligt talt er jeg ikke synderligt imponeret over apple i øjeblikket, hvad mener i andre?

 2. Endomondo virker ikke (kan ikke fange gps) efter opdatering.

 3. Min iPhone 5S er begyndt at fryse i Safari, det er røv irriterende, jeg går ud fra jeg ikke er den eneste, men Apple er informeret. 🙂

 4. vi andre dødlige ¨må pænt vente til den bliver sat til salg via apple.dk

  eller kan det betale sig at tage de 188km til hamborg?

 5. Der går nok en måned før du kan få fat i den her danmark, medmindre du har forudbestilt den; )

  Jeg ville vælge at vente for du får ikke den garanti du ville få danmark…

 6. Jeg har præcis samme enheder som dig, og begge opdateret med komplet restore – Begge kører ligeså hurtigt som med iOS 6 – Min iPhone 4S syntes jeg faktisk performer bedre, og batteritiden er ligeså god som før 🙂

 7. Hey folkens…

  Måske lidt off topic, men jeg har brug for lidt support.. Jeg synes min IP5 holder elendigt strøm efter IOS 7… Jeg har med reg UDID været med på div betaer, og nu den endelige…. JEG HAR PRØVET GUIDEN TIL BEDRE BATTERITID 😉
  Jeg har dog ikke gendannet den som ny, men blot opdateret… Jeg ved at en clean install vil hjælpe, MEN… Kan jeg efter en clean install sync min apps så de kommer ind på præcis samme måde igen, eller er det forfra med ALT??

  Håber i kan hjælpe 🙂

 8. Hej Claus,

  Når du gendanner som “Ny” i iTunes, så er det forfra med det hele! Jeg kan ikke 100% garanterer dig, at det afhjælper dit problem – men det er bestemt forsøget værd! 🙂

 9. Hej Bo..

  Tusinde tak for det hurtige svar… Ved ikke lige om jeg brænder for at skulle starte forfra med Candy Crush 😉 Ha ha ha.. Jeg er nødt til at lade den op 2 gange om dagen… 🙁

 10. Nej, det er underligt Apple ikke gemmer spil-data i iCloud!?

 11. Helt enig…

  Jeg venter med en clean install til 5S lander her hjemme 🙂 Tak for hjælpen 🙂

 12. God ide – og velbekomme!

 13. Hvornår kommer ios 7.0.3

 14. Måske i starten af næste uge ..?

 15. Noget nyt om ios 7.0.3

 16. Nej, men det bør være på trapperne.

 17. Kunne det tænkes af ios 7.0.3 kommer i dag 🙂 ?

 18. Det er ikke urealistisk. I starten af næste uge kunne også være et bud?

 19. Eller næste år

 20. Kommer den måske på tirsdag

 21. Nogen der ved noget om 7.0.3 eller 7.1.3???

 22. iOS 7.0.3 har længe været “på trapperne”, – men du skal nok vente lidt mere med iOS 7.1.3! 🙂

 23. Der må være mange trapper sige at vi ikke set ios 7.03 endnu

 24. Hmm mund ikke den kommer i morgen, når Apple præsenterer sinde nye produkter
  Ios 7.0.3 kommer måske i morgen hvem ved :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>