Apple er i gang med at teste større skærme

by admin 0

I følge Wall Street Journal som tit har ramt rigtig, og som har nogle gode kilder, har meddelt at Apple angiveligt skulle være i fuld sving med at teste større skærme, der skal benyttes i fremtidige iPhones og iPads.

Det emne har unægtelig været en “varm kartoffel” længe, og mange mener stadig at vi aldrig kommer til at se en iPhone med en stor skærm, som dem man f.eks finder på en Samsung Galaxy 4.

Men en iPhone er ikke bare en telefon man har i lommen, den fungere også som en mini-computer man kan have med overalt. Problemet med de nuværende iPhone modeller er størrelsen på skærmen, og med det mener jeg at det er ret upraktisk at benytte dem til at skrive en længere tekst på, redigering af et foto og en video, samt få et godt overblik over en webside.

 

iPhone-6-koncept-2-270712

 

Mange vil nok mene at en iPad mini ville gøre sig godt i det førnævnte tilfælde, men det giver stadig ikke den der “all-in-one” fornemmelse! Idéen skulle netop være at kunne have én enhed med i lommen eller tasken, og bruge den som en mini-computer til de normale opgaver, som ikke behøves at blive foretaget på en computer.

For at vende tilbage til emnet, så er Apple formentlig i gang med at teste nogle skærme til kommende iPhone (6?), og skærmstørrelse skulle være op til 5.7 tommer. Den nuværende iPhone 5 model er en 4 tommer skærm.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>