Apple dropper måske Samsung chip før tid!

by admin 1

Apple har et stykke tid haft planer om at flytte deres produktion af processor-chip fra Samsung, til TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) en gang i 2014. Men noget tyder på at de måske fremskynder denne proces allerede til starten af næste år (2013).

Samsung har en kæmpe fabrik beliggende i Texas til en værdi af 14 milliarder dollars, og hvilken betydning det får for dem når Apple flytter deres chip-producent, melder historien ikke noget om. Men ingen tvivl om at det vil skabe masser af fyringer og omstruktureringer hos Samsung at miste så stor en kunde!

TSMC er verdens største uafhængig producent af chips, dioder og alle de andre “dippe dutter” man finder indeni vores tv-apparater, radioer, og nu snart i iPhone og iPad. Apple vil som sagt bruge TSMC til at producere deres kommende chip til iPhone og ipad, ved at benytte TSMC’s 28-nanometer processorer.

Det er ikke nogen hemmelighed at Apple og Samsungs venskab smuldre, og derfor er det på tide for Apple at finde en anden partner i det samhæng.

 

 

 

Comments (1)

  1. De skal ikke høre et ondt ord fra mig:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>