Apple: Det savner vi i Danmark!

by admin 8

Let’s face it! Danmark er et lille land på det store verdenskort, men vi er til gengæld et pengestærkt land! Derfor undrer det mig – og sikkert også dig, at vi endnu ikke har set skyggen af en Apple butik i vores storebyer? Der kunne sagtens ligge en butik i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg!

Lad os lige se borte fra finanskrisen, og det at mange borgere spare ders penge – fremfor at købe dyre smartphone som iPhone. Så omsætter Apple stadig ret flot her i lille Denmark, med salg gennem teleskaber og forhandlere som er godkendte samarbejdspartner.

apple-butik-070414

Hvad er det så det holder Apple tilbage fra at åbne en håndfuld butikker her i landet? Er det vores forretningspolitik der bremser, eller er det regulært fordi indbyggertallet ikke matcher den højeste prioritet hos Apple? Jeg tror det er en blandning af de 2 punkter.

En anden ting jeg længe har bedt guderne (Apple) om, er en Siri assistent der rent faktisk forstår dansk. Taler man bare lidt gebrokken engelsk, så kan det blive en regulær kedelig oplevelse at tale til Siri … for hun forstår dig ikke!

Vi har tidligere nævnt at Apple søgte danske oversætter, men det er slet ikke sikkert at det er til Siri? Kommer der ikke gode nyheder med iOS 8 her den 2. juni på Apples WWDC 2014 event, så begynder undertegnede at miste troen på, at vi “nogensinde” får Siri på dansk.

Siri-iOS-1-131112

 

 

Comments (8)

 1. Siri på Dansk sker muligvis aldrig af den ene årsag, at der ikke findes nok mennesker i verden der taler Dansk til at det kan svare sig.

 2. Jeg kan fortælle dig at jeg kender til 2 steder i KBH hvor Apple har ville ha en store – men da KBHs kommune ikke ville give tilladelse til ombygningen det ene sted og facaden det andet sted – valgte Apple IKKE at åbne der….
  Så jeg tror at Apple STADIG leder efter “det rigtige sted” at åbne en Apple Store – og det er vel BARE et spørgsmål om tid 🙂

 3. Vi mangler også iTunes radio

 4. Der er jo humac butikkerne som sælger Apple .

 5. Jeg tror nu også at Apple ser sig om efter den rette placering, de kan jo af gode grunde ikke vide hvor køberne for de tal har de enkelte selskaber i deres butikker, og de tal har Apple ikke adgang til..

  Apple har butikker i mange stor magasiner, så at facaden spiller en rolle tror jeg ikke på.. I Odense har vi landet største indkøbscenter her er der en oplagt mulighed for en Apple Store, problemet er bare Odense nok er for lille til potentialet.. København det i mod ville aldrig lade sig stoppe af regulere facade bremsninger, Københavns kommune kan da kun have en interesse i at amerikanske butikker kommer til deres by, dog ikke sagt det ikke er rigtigt at Apple har fået afslag i København, det kan der være mange forklaringer på.. Apple ville have interesse i at ligge i en stor bygning, så tæt på centrum som muligt (Rådhuspladsen) også skal det ikke “bare” være et lejemål i stue etagen men hele huset..

 6. Måske bedre tider, med ny SVP på butiks området

 7. Siri på dansk jammen kan man forlange mere så…… og sku de en dag åbne en store i lille dk, er jeg den første der dribler ned og flasher mit jb lige fjæset på dem griner…..

 8. Og, er det ikke noget med at Apple laver skærm reparationer for kun 8-900kr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>