Apple beder udviklere af apps være klar til iCloud

by admin 0

Efterhånden som vi nærmere os den endelige release af iOS 5, så har Apple i fredags den 9. september bedt alle udviklere af applikationer om at være klar til at understøtte iCloud.

Denne integration bliver ikke en tvungen del af applikationer der understøtter iOS 5, for mange udviklere benytter allerede alternative løsninger, som f.eks Dropbox til at lave backup og gendannelse af brugerdata.

Apple satser stort på iCloud, og er ret sikker på at brugerne vil tage det til sig med kyshånd. I første omgang bliver det nok primært Mobile Me brugere der vil benyttet systemet, og løbende vil flere helt sikkert komme til. Apple vil også tilbyde en service der hedder “iClouds Music Match”, hvor du kan samle din musik ét sted, og streame det til alle dine iOS enheder.

Music Match fungerer på denne måde: iTunes bestemmer hvilke sange i din samling der er tilgængelige i iTunes Store. Enhver musik nummer med en match bliver automatisk tilføjet til dit iCloud bibliotek for at give dig mulighed for at lytte til det når som helst og på enhver iOS enhed. Da der er mere end 18 millioner sange i iTunes Store, så ligger det meste af din musik formentlig allerede i iCloud. Alt det du skal uploade er, hvad iTunes ikke kan matche. Hvilket er meget hurtigere end at starte fra bunden. Og al den musik iTunes spiller tilbage er i 256 Kbps iTunes Plus kvalitet, også selvom din oprindelige kopi var af lavere kvalitet.

Men der går en del rygter om at denne synkronisering og stream er ret langsom, og i det tilfælde, ja så bliver det ikke en succes!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>