Apple arbejder måske på ny parkeringsfunktion

by admin 9

Nogle udviklere har spottet endnu en ny funktion i iOS 8 koderne, som kunne indikere at Apple arbejder på en ny feature i deres Kort app, der kan gøre det muligt for brugeren at markere placeringen af bilen på en parkeringsplads.

Det er dog ikke den helt store nyhed, da mange andre 3. parts app i App Store allerede kan klare den opgave. Men det som gør det interessant er – i hvert fald for brugere med en iPhone 5S eller nyere, at Kort app’en vil arbejde sammen med M7 co-processoren, som følger bevægelser.

Nu er det ikke sikkert at Apple allerede kommer til at præsentere denne nye funktion med iOS 8, det kan meget vel først blive med iOS 8.1 eller iOS 8.2?

parkeringsplads

Comments (9)

 1. Tror aldrig vi kommer til at se en iOS 8.2 eller ?.2, vi har ikke set en ?.2 siden iOS 4, 4 store versioner siden 🙂

 2. Hej Alexander.
  Den må du meget gerne uddybe lidt

 3. Jeg tror han mener vi ikke ser en iOS udgave, der har version X.2. Sidste gang var i iOS 4.2. Siden har de været f.eks. iOS 7.1.1 osv., og de har ikke nået op til f.eks. 7.2 inden der var gået et år, og et helt nyt iOS kommer frem.

 4. Hej, jeg har lige et spøgersmål:

  Har en iPhone 5 iOS 7.1.1
  Hvorfor kan jeg ikke downloade Skype på den?

 5. Din iPhone og iOS bør understøtte Skype. Er det kun den app at du har problemer med, og har du prøvet at genstarte din iPhone?

 6. Er det App Store der nægter eller hvad er det lige præcis?

 7. Ja, det kun den app.. Har os genstartet den

 8. Når jeg søger på app store kommer det heller ikke frem

 9. Det kommer fint frem hos mig, når jeg søger på “skype”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>