Apple ændrer regler for iOS 8 widgets!

by admin 3

Apple har pludselig af uforklarlige årsager, ændret deres politik overfor deres iOS udviklers widget. Apple har ellers åbnet en del op for godteposen da de indførte muligheden for at brugerne selv kunne vælge de tilgængelig widgets som udviklerne har tilbudt dem, men Apple kan nu begynde at “trække den i land”.

De har meddelt programmøren James Thomson, som bl.a har udviklet den populære app PCalc med tilhørende widget, at det er slut med at kunne bruge hans smarte lommeregner som widget under Meddelelsescenter.

Apple er som sagt ikke kommet med nogen officiel forklaring på, hvorfor en udvikler som James Thomson ikke må udvikle en lommeregner, der kan benyttes som widget? Den eneste forklaring er, at man som bruger kun må indtaste en sum, og så skal den pågældende app (PCalc) åbne – og altså ikke kunne foretage en udregning direkte i Meddelelsescenter!

Apple skrev kort fortalt til James:

Notification Center widgets on iOS cannot perform any calculations, and the current PCalc widget must be removed.

iOS-8-widgets

Comments (3)

  1. Det er simpelthen så dumt.
    Det var jo lige det der var meningen med widgets til notifikitations center, så man slap for at åbne apps, og kunne udfører opgaver ret hurtigt.
    JB bliver ikke lige sådan udryddet hvis de bliver ved med den slags ting Apple.

  2. Det er da godt nok dumt af Apple 🙁

  3. Muligvis er der en grund vi ikke har den tekniske indsigt til at kunne gennemskue. Men ja udover det virker det som endnu et AFU (apple fuck up – fandt selv på det)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>