Apple åbner butik i Stockholm…hvad med København?

by admin 8

Det var blot spørgsmål om tid før Apple fik sat Skandinavien på deres verdenskort over butikker. Apple har mere end 375 butikker fordelt i 13 lande, og nu kan Sverige også prale af at have én butik i deres land, nærmere betegnet i Stockholm.

Butikken åbner i Täby Spectrum shopping center den 15. september, og Apple har planer om at åbne en mere i Stockholm, og en butik i Malmö. Jeg er overbevist om at Apple også har planer om at åbne en butik i København inden årets udgang, men det er også muligt at det først kommer til at ske i 2013?

Apple har siden oktober 2011 haft 300.000.000 (300 millioner) besøgende i deres mange butikker, hvilket svarer til 800.000 kunder pr. butik! Skærer vi kagen yderligere ud, så er det 2.000 kunder hver dag.

 

 

 

 

Comments (8)

 1. Jamen Apple har jo lig åbnet en AppStore i DK.
  Den ligger da i Stockholm, hvor dum kan man da være, alle ved da at Skandinavien er et land (set med amerikanske øjne)

 2. Ja, er Danmark ikke hovedstaden i Stockholm? 😀

 3. Jo præsic 🙂 så tillykke sver-mark med AppStore ..
  Men jo, jeg synes nu godt at de kunne åbne en appstore, i Kbh

 4. Danmark skal nok få en Apple Store, det er kun et spørgsmål om tid.

 5. Jeg kender TO der har været til samtale om et bestyr job (eller hvad de kalder det) hos Apple i STKHLM – De SKULLE, inden de kom et skridt nærmere – skrive under på at de IKKE fortalte til nogen at de havde været til samtale der, hvis de bryder dette kan de få en bøde på 5000€ eller 37.247,41 kr i dagens valuta….
  Den ene jeg kender er faktisk gået videre til tredie runde af samtalerne – de er “kun” 5 tilbage…

  Jeg ved også (fra hestens muhle) at de ville ha haft en åbnet FØR jul 2011 – Men at KBH’s kommune sagde NEJ til ders glas front parti(som de har på flere butikker), på DEN facade (bygningen var fredet) Så derfor trak de sig fra den bygning – MEN de leder stadig…

 6. Jeg glæder mig personligt til en Apple butik i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Det bliver lettere at få byttet et defekt Apple produkt end f.eks gennem et teleselskab.

 7. Kommer i den nye Scalabygning i Kbh.

 8. Godt bud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>