Apple 2016 – Her er hvad du kan forvente

by Casper Christiansen 0

2015 var klart et super år for Apple med en masse nye produkter(iPad Pro, Apple watch og 12’’ macbook) og en masse gode nye opdateringer.

Vi håber på at 2016 bliver mindst lige så spændende og vil i denne artikel prøve at komme med et bud på hvad vi kan forvente indenfor de forskellige typer Apple produkter.

Apple 2016 – Vores bud

iphone-camsiPhone 7 og iPhone 7 plus

Det er næsten 100 procent sikkert at Apple kommer med en ny iPhone i 2016, de vil med stor sandsynlighed komme til efteråret.

Der har været en del rygter iPhone 7, men dem som vi finder mest realistiske er:

Ingen jackstik indgang – Der er 3 grunde til at Apple højstsandsynligt vælger at fjerne jackstik indgangen i den nye iPhone. 1. De ville kunne gøre deres modeller endnu smallere fordi de ikke skal tage hensyn til jackstik størrelsen. 2. Der vil være et hul mindre i modellen, hvilket betyder at hyppigheden for skader vil blive væsentligt formindsket. 3. Alle som køber den nye iPhone vil blive tvunget til at købe nye høretelefoner, altså en pæn mængde mer omsætning.

Nye styresystemer

Alle styresystemer for med stor sandsynlighed en opdatering i 2016. Det betyder at OS X til Mac kommer i version 10.12. Så kommer der også en opdatering til iOS som kommer til hedder iOS 10. Så får WatchOS og tvOS også en opdatering, kalder henholdsvis version 3 og version 2.

Det er ikke mange rygter der har været omkring hvad de nye opdateringer vil byde på, så vi må væbne os med tålmodighed.

Nye tjenester

Der har også været en del rygter om at Apple efter at have udgivet en musik tjeneste(Apple Music) også vil komme med en film tjeneste. De fleste rygter peger dog desværre i retning af at Apple ikke har kunne få skruet en ordentlig løsning sammen. Hvis de kommer med en film tjeneste bliver det til WWDC-konferencen i Juni.

Apple TV

Sidste år fik vi endelig den ventede opdatering på Apple TV. Apple TV gik sidste år fra at være en film afspiller, til nu også at være en spillekonsol og samtidig har udviklerne fået frie hænder til lave apps til den. Derudover blev den selvfølgelig også integreret med Siri, hvilket betyder at du nu kan give Apple TV instrukser med din stemme. Vi komme nok ikke til at se de store opdateringer på Apple tv, men det bliver spændende at se hvilke nye apps som formår at udnytter Apple TV optimalt.

iPad air 3iPads

I 2015 fik vi en helt ny og anderledes model kaldet iPad pro, derudover fik vi også en opdatering iPad mini.

Hvilket betyder at den ‘’almindelige’’ iPad air slet ikke blev opdateret i 2015, så det er også klart den der går flest rygter omkring.

Rygterne går hovedsagligt på at den nye iPad air kommer til at få nogle af de forbedringer som iPad Pro også har.

Her er de forberinger der er snakket om på iPad air 3:

4k skærm – Der er ingen tvivl om at 4k er fremtiden, så selvfølgelig skal en ny tablet også have en 4k skærm.

4 højtalere – Som set på iPad Pro, giver det en federe fornemelse når man spiller på en iPad der har 4 højtalere.

Hurtigere processer og Kamera forbedringer – Det giver heller ikke rigtigt meningen at lave en ny iPad hvis man ikke laver den bedre og hurtigere.

Apple Watch

Apple-Watch-2Sidste år fik vi Apple watch og Apple har ikke ligget på den lade side, rygterne går nemlig på at vi allerede i starten af 2016 får en opdatering af det populære smartwatch. Det nye ur kommer sjovt nok til at hedde Apple Watch 2.

Mulige forbedringer til Apple watch 2:

Nye sensorer – De nye sensorer på Apple watch 2 kommer til at kunne måle blod iltindhold, Blodtryk og hud ledningsevne(Bruges til at måle stress).

Facetime kamera – Det nye ur kommer højstsandsynligt til at indeholde et kamera som giver mulighed for at man kan facetime med hinanden.

Bedre WiFi chip – Det er vigtigt da Apple har fået ret meget kritik fordi at Apple watch stort set er ubrugeligt uden en iPhone, det kan en forbedret WiFi chip lave lidt om på.

Bedre batteri – Lige nu holder Apple watch batteri i omkring 1 dag hvis du bruger det aktivt. Det vil Apple selvfølgelige gerne forbedre og det gør de højstsandsynligt også på Apple watch 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>