App til “Roskilde Festival 2014”

by admin 0

Så er det atter tid til Danmarks (og Nordens) største musikfestival, som siden 1971 har været afviklet ved Roskilde. Et ocean af store kendte bands besøger festivalen hvert år, og man kan opleve mange spændende nye navne.

Skal du på Roskilde Festival hele ugen, eller bare en eller flere dage, så er det nyttigt at vide hvor tingene foregår, hvor toiletterne og spisestederne befinder sig.

Med app’en “Roskilde Festival” bliver det meget lettere, og du kan gå på opdagelse mellem de mange musiknavne som festivalen præsenterer. Man kan endda opsætte app’en til at give advarsler inden et band går på scenen et sted, så man er sikker på ikke at miste en god koncert.

App’en er designet med en brugervenlighed i højsædet, så det er utrolig let at finde rundt i menuerne, og bare koncentrere sig om musikken.

Du kan hente Roskilde Festival app’en ganske gratis i App Store, og skal du på Roskilde Festival i år, så vil jeg ønske dig en rigtig god musikalsk oplevelse, og husk: PAS RIGTIG GODT PÅ DIN IPHONE!!

roskilde-festival-240613

Roskilde-Festival-1

Roskilde-Festival-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>