App Store er blevet mere dansk

by admin 6

Jeg syntes generelt ikke at det har været det store problem er App Store længe har været på engelsk. Menuerne og kategorierne har været forståelige, og det er vel de færreste der ikke forstår disse engelske udtryk. Men for Apple handler det om at alle kan være med, så derfor har de nu også oversat App Store til dansk. Men er det blevet bedre?

Både ja og nej! Redeem (gavekort/promokode) hedder nu Indløs, hvilket er ok. Men det der irriterer mig en smule er under “Top 25”, her er Top Free og Top Paid blevet til Populære solgte og Populære gratis. Hvorfor ikke kalde disse knapper for Top Køb og Top Gratis, eller lade dem hedde noget hvor teksten er lidt kortere. Det ser ikke videre smart ud når teksten går helt ud til kanterne.

Under “Opdateringer” er knappen Purchased nu udskiftet med teksten Købt hvilket er helt logisk, og ligeledes står der ikke mere “Not on this iPhone” men Ikke på denne iPhone. New og Popular er ændret til Nye og Populære. Sidst, men ikke mindst, så er alle kategorier nu blevet oversat til dansk.

Denne opdatering gælder i øvrigt også iTunes på computeren. Her er forskellige knapper, menuer og kategorier blvet oversat til dansk.

 

 

Comments (6)

 1. Det er dog hamrende ulogisk at Top Grossing er blevet til Mest solgte… Har de brugt Google translate 😉
  Og så er der småfejl hist og her. F.eks. Under anmeldelser, der både hedder vurderinger og anmeldelser.

 2. Det giver ikke umiddelbart mening!

 3. Det er muligvis bare mig, der ikke er så dygtig, men kategorien spil er væk nu. Er det bare mig?

 4. Kategorien “Spil” er stadig i App Store. Har du prøvet at scrolle lidt ned i listen af kategorier?

 5. De bruger ikke nogen translate-editor til at skrive i deres programmer på dansk, men danske ansatte eller dansk-talende ansatte, men du har ret i at enkelte oversættelser er helt hen i skoven.

  App Store på dansk, er indtil iOS6 GM Seed i beta-stadiet.

 6. Jeg syntes det er vigtigt at App Store er på dansk, ligeledes det også er vigtigt at få flere programmøre til at lave Danske App, eller samarbejde med udviklere om at få dem oversat på dansk.

  En dansker kan faktisk tjene helt godt på at udvikle til iPhone og Android enheder, da det er momsfrit at sælge i de forskellige butikker, etc. Google Play, App Store og iTunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>