App: Evernote Scannable

by Jan A. 3

Hvis du nogen gange står i den situation at skulle gemme et dokument, og derfor bruger dit kamera og tager et billede af det, så er der kommet en anden mulighed. Evernote har udviklet en app de kalder Scannable, og som navnet antyder er det en scanner til din mobil.

Det som adskiller Scannable fra at tage et billede er, at app’en automatisk finder omridset af dokumentet, og kun tager et billede af det – og ikke også af underlaget som dokumentet ligger på.

Scannable arbejder også sammen med Evernote, og gør det muligt at gemme dokumenter direkte i Evernote i den mappe som du ønsker, som f.eks visitkort eller kvitteringer, eller du kan vælge at sende dit dokument til andre via mail, SMS, eller din iCloud konto, eller noget helt fjerde.

Selve processen med at tage billedet er utroligt ligetil, og du ligger dit dokument på et bord eller noget andet, åbner Scannable som så automatisk starter kameraet, og så holder du telefonen over dokumentet, og Scannable genkender derefter automatisk et dokument, og tager et billede. Herefter kan du så vælge hvordan du vil gemme dit billede.

Du kan hente Evernote Scannable i App Store, som er gratis.

Screenshot

Scannable-1

Scannable-2

Scannable-3

Comments (3)

  1. Jeg tror kun du kan hente den på den engelske iTunes……….når man bruger sit Apple-iD bliver man smidt retur til den danske iTunes og her finder du ikke den App du annonsere.

  2. Der må være en fejl hos dig Mads for den er på den danske iTunes hos mig 🙂

  3. Også på min danske appstore konto.
    Fed App iøvrigt, bruger kameraet til netop den del, ret meget.
    Tak for info!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>