Anti Sleep Pilot – Holder dig vågn på vejen

by admin 0

Hvis du nogen sinde har været i den utrolig farlige situation under en lang køretur i bil, at få fornemmelsen af en pludselig træthed, hvor du har været på spidsen til at falde i søvn hen over rattet, så ved du sikkert også at den situation ønsker man ikke at bringe sig selv og andre i!

Nogen prøver måske med høj musik og en medpassanger der ævler løs, men det hjælper ikke, og det er bestemt ikke løsningen! Den helt konkrete løsning er selvfølgelig at køre ind til siden og bytte chauffør, eller få et par timers søvn.

Det danske firma “Anti Sleep Pilot” har udviklet både en hardware og iPhone applikation løsning, eller retter sagt hjælp til dette træthedsproblem der kan opstå under en lang tur.

Ideen bag Anti Sleep Pilot er at hjælpe bilister med at undgå at komme i de farlige situationer, der skyldes træthed. Blot 10 minutters pause på det rette tidspunkt kan gøre en stor forskel. Som mennesker er vi dårlige til at vurdere, hvornår dette tidspunkt indtræffer. Derfor beregner den patenterede Anti Sleep Pilot applikation en søvnalgoritme løbende hvor træt du er, og anbefaler dig med lyd- og lyssignaler at holde en forebyggende pause, inden trætheden bliver farlig.

Første gang Anti Sleep Pilot Applikationen tages i brug, besvarer du en kort test for at finde din personlige risikoprofil. Resultatet indstilles automatisk i din Anti Sleep Pilot applikation når alle spørgsmål er besvaret. Flere brugere kan nemt anvende produktet.

Under kørsel beregner Anti Sleep Pilot automatisk dit træthedsniveau og holder dig informeret om dette via displayet. Beregningen er baseret på din personlige risikoprofil, din træthedsstatus på dagen og en række data fra din kørsel, som Anti Sleep Pilot automatisk registrerer. I alt indgår der 26 videnskabeligt identificerede parametre.

Anti Sleep Pilot Applikationen fastholder dit fokus ved løbende at aktivere dig med simple opmærksomhedstests. Disse udsendes med 10 til 25 minutters mellemrum afhængig af din risikoprofil og træthedsniveau. Du svarer let ved hjælp af iPhonens touch-funktion. Anti Sleep Pilot registrerer reaktionstiderne, som indgår som en af inputtene i beregningen af dit køretræthedsniveau.

Blot 10 minutters pause kan gøre en stor forskel. Når dit træthedsniveau nærmer sig et kritisk niveau, anbefaler Anti Sleep Pilot applikationen med lys og lyd dig at holde en pause.

Udover at denne applikation har nogle nyttige funktioner, der selvfølgelig ikke sætter nogen som helst garanti for at du ikke falder i søvn, så er interfacet flot og indbydende!

 

Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/anti-sleep-pilot/id394081749?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>