Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Anmeldelse: iPad Sleeve fra Miico.dk - iPhonecafe

Anmeldelse: iPad Sleeve fra Miico.dk

by Mahmoud E.M. 1

Pakken ankom dagen efter bestillingen fra Miico.dk, hvilket er rimelig hurtigt må man sige. Det eksklusive og unikke skind sleeve lå godt pakket ind i et stykke pap, og inde i et brev af et eller andet vandafvisende materiale. Sleevet er produceret i Tyskland af det tyske firma germanmade, og sælges af Miico.dk, som er en dansk webshop der sælger eksklusive kvalitetsprodukter til både iPhone og iPad.

iPad-Sleeve-291113

Design/Kvalitet

Så snart du tager sleevet i hånden ved du at der er tale om et produkt af høj kvalitet. Sleevet er håndlavet, og er af ægte kalveskind. Sleevet fås i både cognac og sort, og mit testeksemplar er i cognac. Indersiden er lavet i en form for filt, og er meget blødt og rart at røre ved. Det vil med garanti beskytte skærmen mod ridser og lignende når iPad’en holdes inde af den tykke skind/filt flap, der lukker sleevet sammen med en velcrolukning. Sleevet er syet sammen med tyk rød sytråd, og selv sammensyningen er af høj kvalitet.

iPad-Sleeve-2-291113

I det hele taget så er kvaliteten helt i top, og materialerne virker meget slidstærke. Jeg kan konkluderer, at sleevets design på ingen måde virker for tykt eller til besvær, når iPad ligger i det.

Funktionalitet/Beskyttelse

Et sleeve har til formål at beskytte din iPad mod ridser når den ikke er i brug. Men det her sleeve vil med dets stærke materialer med garanti også kunne beskytte mod mindre stød og slag, når iPad f.eks. ligger i din taske. Skindet på ydersiden er selvopbyggende, og langt de fleste ridser kan gnides helt væk.

Desværre så er et sleeve ikke nær så funktionelt som eksempelvis et smartcover, der både virker som stander, og kan vække iPad når det åbnes. Det her sleeve har dog fordelen ved at kunne bruges sammen med alle iPads.

Prisen

Som sagt er der her tale om et lækkert sleeve lavet i ægte højkvalitets kalveskind. Hvert sleeve er unikt og håndlavet i Tyskland. Man kan virkelig føle at det her er et sleeve af den helt eksklusive kategori, og det kan man også mærke på prisen. Prisen er 449,00 kroner + 25,00 kroner i fragt.

Du kan købe sleevet i den sorte udgave her, og cognac udgaven fås her.

Comments (1)

  1. Det lige før man kan “lugte” kvaliteten. Lækkert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>