Anmeldelse: iHealth Digital Scale (trådløs vægt)

by admin 5

Hvis der er en ting jeg ikke er så god til, så er det at tjekke vægten løbende…men hvem syntes det er spændende? Hvis man har brug får at følge vægten i f.eks en slankekur, så bliver det hurtig kedeligt at skulle skrive vægten ned på et skema, så man løbende kan følge udviklingen.

Men her kommer den smarte trådløse vægt iHealth Digital Scale ind i billedet! Som du sikkert allerede har regnet ud, så samarbejder vægten med en iPhone og iPad, og den registrere via en gratis iOS applikation vægten over en Bluetooth forbindelse, som i øvrigt rækker op til 10 meter.

 

 

Da jeg fik tilbudt at teste iHealth Digital Scale så sagde jeg straks ja, tildels fordi jeg lige skal tabe nogle kilo, og fordi det er smart med en trådløs vægt der er integreret med en iOS enhed. Selve udpakningen, installationen og opsætningen på en iPhone eller iPad, går virkelig som en leg – her kan alle med garanti være med! Normalt kan elektronisk udstyr godt drille, og man skal igennem forskellige indstillinger og manualer for at indstille apparatet…men ikke med iHealth Digital Scale!

Der følger 4 AAA batterier med som skal sættes i, og ved siden af batterierne sidder der en lille knap der kan indstilles til kg. Derefter henter man en gratis iPhone- og iPad applikation i App Store der hedder “iHealth Scale“, og i trin 3 åbnes iPhone eller iPad Indstillinger, hvor Bluetooth aktiveres. Hos mig fandt den vægten efter meget kort tid.

Designet er flot og tidsløst, og primært i sølvfarve med glasplade. Den fylder ikke ret meget i højden, og kan derfor let skubbes ind under en seng eller andre steder på f.eks badeværelset.

I applikationen kan man flere ting, og udvikleren beskriver det sådan her:

Vægtkontrol er nemt med iHealth Digital Scale. Du kan nemt registrere din daglige vægt, og derefter organisere og spore dine aflæsninger med de farverige skalaer, og det nemt at aflæse diagrammer og grafer for at se udviklingen over tid.

The Milestone Function omfatter poster for kalorier og aktiviteter, såsom sport, så du bedre kan forstå og kontrollere forbindelsen mellem din vægt og din adfærd. Under menuen “Historie” kan du sammenligne registreringer nu med registeringer fra sidste måned eller sidste år, og under FAQ får du hurtig svar på almindelige spørgsmål.

Det er samtidig nemt at dele en gangs registeringer eller langsigtede tendenser med venner, familie eller leverandører af sundhedsydelser. Digital Scale understøtter flere brugere på flere iOS enheder, så familiemedlemmer kan dele vægten.

 

 

Er den perfekt til en slankekur?

 

Ja, helt sikkert! For som du kan se på billedet herover, så kan man indstille et mål for et vægttab, og hver gang man så stiger på vægten med iOS applikationen åben, så registreres vægten. På skalaen har man derefter få et overblik over udviklingen for vægttabet, og kan derfor hurtigt spotte hvis det går den forkerte vej.

Du kan oprette både en plan med træningsaktiviteter og påmindelser, og du kan sågar holde styr på hvad du spiser i løbet af dagen, og hvor mange kalorier du dermed indtager, ligesom du også kan notere hver gang du dyrker motion.

 

Hvad er prisen?

 

Da Mobilityshop er en samarbjedspartner til iPhoneCafe.dk, så vil jeg anbefale dig at købe vægten der. Deres priser er altid rimelige, og de har en hurtig leveringstid. Prisen for iHealth Digital Scale er kr. 799,00 og du kan købe den her.

 

Specifikationer

 • Anvender Bluetooth-teknologi
 • Hærdet glas platform
 • Maks. vægt: 330 lbs/150 kg
 • Måleenheder: LB / kg / st
 • 4 x AAA-batterier medfølger
 • Understøtter iPod Touch, iPhone og iPad med iOS 3 eller nyere

 

 

 

Comments (5)

 1. Vil påstå at Withings udgave er federe og kan fås for omkring 1000 kr.

  http://www.withings.com/en/bodyscale

 2. Den er bestemt også lækker – og funktionel.

 3. Nu ikke for at være nærig men 800 kroner for en vægt
  Om den så kunne flyve ville den stadig være dyr
  Bare fordi den notere automatisk behøver den ikke koste 5-6 gange mere end en normal badeværelses vægt

 4. …alt teknik koster! 🙂

 5. Helt sikkert!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>