Anmeldelse: Håndfri bluetooth kit til bilen

by admin 6

Har du prøvet at sidde i din bil, og telefonen ringer – men du har glemt dit headset? Her er en løsning:

Parrot MINIKIT+ er et nyt transportabelt håndfrit Bluetooth kit udført i slankt design. I bilen monteres MINIKIT+ på solskærmen, og kræver derfor ingen installation.

Parrot har kombineret deres lydekspertise med vibrerende panel teknologi. Toppanelet er tilsluttet til lydkredsløbet og vibrerer for at reproducere naturlig, åben lyd. Resultatet er spektakulær, med betagende lydkvalitet, og en krystalklar samtale.

 

 

Mikrofonen er diskret indbygget i designet. Parrot Minikit Slim+ er lysår foran andre håndfri kit. Der hvor sættet virkelig skiller sig ud er på opkoblingen, lydkvaliten og at den taler og forstår dansk. Kort sagt: det der skal til for at man bruger sin mobil på lovlig facon.

Den er kompatibel med iPhone, Samsung, HTC, Nokia og de fleste mobilproducenter!

 

Genkender din stemme

 

Parrot MINIKIT er designet til at gøre dine opkald nemmere via et bruger bestemt stemmegenkendelse. Den bruger sin egen og ikke telefonens stemme genkendelses system, så du derved undgår at skulle pille ved egen telefon mens du kører.

 

 

Generelt

 

Smartphones er fantastiske navigationsenheder, men at forsøge at læse/følge dem, mens de glider rundt på instrumentbrættet eller står i en kopholder, er næppe ideel. Universal forrude holdere hjælper, men ingen er så smart som den seneste fra Parrot.

Parrot MINIKIT Smart er et Bluetooth kit til bilen med en docking station designet til alle Smartphones, uanset deres størrelse (fra 56mm til 70mm bredde).

Forbindelsen mellem de to enheder foregår via Bluetooth, og MINIKIT Smart kan samtidigt styre håndfri samtaler og navigation applikationer som er tilgængelige på Smartphones. Opkald og GPS vejledning vil blive udsendt via en 2 watt højttaler integreret i MINIKIT Smart.

MINIKIT Smart er kompatibel med alle navigationssoftware til rådighed (gratis eller betalt) og alle operativsystemer: Android, iOS, Windows Mobile, Blackberry, Symbian, Bada, osv.

MINIKIT Smart tillader føreren og passagerer altid at være tilgængelig og ikke fare vild på deres vej, selv på lange ture. Når iPhone er docket i MINIKIT Smart, kan den oplades via USB-kablet der følger med i kassen. (Micro USB, Mini USB, Apple).

En smart løsning, ingen installation!

Hvis du køber den i en butik her i Danmark koster den 600 – 700 kroner, men jeg har fundet den på internettet til 499 kroner.

 

 

Her er lidt data om den:

 

Vibrarationsensor

Den indbyggede vibrationssensor vil automatisk sørge for at tænde for kittet, og tilslutte til mobiltelefonen når du kommer ind i bilen.

 

Automatisk telefonbogssynkronisering

MINIKIT+ synkroniserer automatisk med din telefonbog første gang du parrer din telefon sammen med MINIKIT+.

 

Tekst til tale

Når du anvender MINIKIT+ til at bladre igennem telefonbogen, så oplæses navnene på dine kontakter. Når du har fundet frem til den ønskede person, så tryk på den grønne knap for at foretage dit opkald.

 

Stemmegenkendelse på Dansk

Du kan også starte stemmegenkendelsesfunktionen ved at trykke på den grønne knap og sige navnet på den ønskede kontakt du ønsker at ringe op til.

 

Magiske ord

Med det magiske ord ”accepter” kan du acceptere et indgående opkald. Med det magiske ord ”afvise” kan du afvise et indgående opkald. For at bruge følgende magiske ord skal de magiske ord aktiveres. For at gøre dette tryk på drejeknappen og vælg Magiske ord. Tryk på drejeknappen for at aktivere/deaktivere de magiske ord.

 

Multipoint

To telefoner kan være koblet op på samme tid. Parrot MINIKIT+ har forskellige ringetoner såfremt du har to telefoner koblet op på samme tid.

 

A2DP

Du kan lytte til navigationsinstruktioner fra din telefon eller til musik direkte fra Parrot MINITKIT+. 

 

Tekniske features:

 • Grøn knap: svar, ring til kontakt fra telefonbogen, starte stemmegenkendelse, bekræft, dobbelt opkald, privat tilstand.
 • Rød knap: afslutte opkald, tænde / slukke, forlade menuerne, annullere.
 • Roterende knap: adgang til menuer, justere lydstyrken, sende DTMF-signaler
 • 3 knapper, inklusive 1 roterende knap
 • 2 LED: grøn LED og rød LED
 • Fuld duplex
 • Indbygget retningsbestemt mikrofon
 • Lydudgang via vibrerende panel
 • Avanceret Parrot NR3 støjreduktion
 • APA ekko annullering
 • Stemmemenu forl alle menuer
 • Stemmegenkendelse
 • Tekst til tale: talesyntese af navne i telefonbogen på Dansk
 • Dual Mode (Multipoint): samtidig tilslutning af to Bluetooth-telefoner
 • Antal kontakter: Maksimalt 2 000 per telefon i alt 20 000
 • Sprog: Dansk
 • Parring: op til ti enheder
 • Batteri: lithium-ion, maksimal ladetid på 3,5 timer
 • Batterilevetid: over 12 timers taletid eller 15 dage på standby
 • Automatisk tilslutning efter parring rækkefølge

 

 

 

Comments (6)

 1. hvor har du set den nye plus til 499.

 2. Pricerunner – der søgte jeg i går aftes og fandt den 🙂

 3. det er ikke den nye , de sælger den gamle ud for 499 . den nye koster 599 🙂

 4. Hos Mekonomen er den på tilbud, 499 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>