Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Anmeldelse: Fodboldlovquiz + promokoder! - iPhonecafe

Anmeldelse: Fodboldlovquiz + promokoder!

by admin 10

Fodboldlovquiz er en ny dansk-udviklet applikation, som lader dig quizze i spørgsmål om fodboldloven. Udvikleren har været så flink at lade 10 hurtige her på iPhoneCafe.dk teste den ganske gratis med en promokode, som du finder længere nede på siden.

Er du træneren, der råber efter dommeren? Eller spilleren, som slå ud med armene for hver anden kendelse? Er dommeren bare en idiot, eller er DU dommeren? Ligegyldigt hvad er det underholdende at se, hvor meget man egentlig ved om fodboldloven. Det kan du gøre med fodboldlovquiz.

Fodboldlovquiz er en quiz med mere end 250 spørgsmål fra fodboldloven 2011/12. I hovedmenuen har du to muligheder “Den store quiz”, hvor du testes i en bred samling af spørgsmål fra fodboldloven, eller “Vælg kategori”. Her skal du vælge en kategori indenfor fodboldloven, hvorefter du skal quizze i denne kategori.

 

 

Ligegyldig hvilken af de to muligheder du vælger, skal du i hver quiz besvare ti spørgsmål (med undtagelse af enkelte kategorier, hvor der kun er fem spørgsmål).

Besvarer du med et forkert svar er quizzen slut – ligegyldig hvor langt du er. Her er ingen nåde! Du kan herefter gå tilbage til hovedmenuen og starte forfra eller vælge en ny kategori.

Applikationen virker som sådan fint, men grafikken er ikke noget at løfte armene i vejret over! Ligeledes bliver man hurtig irriteret over at skulle starte forfra med de 10 spørgsmål, hvis man svare forkert på et. Det ville være bedre at få et “7 ud af 10 rigtige” resultat.

Skulle jeg komme med noget mere kritik så er det den “høje pris” på 12 kroner, det er spillet desværre ikke værd. Jeg har en stor respekt for den unge udvikler Victors arbejde, men hvis grafikken bliver lidt mere spændende at se på med et bedre pointsystem, og en pris på 6 kroner, så tror jeg at applikationen vil få mere succes.

 

Indeholder:

 • Mere end 250 spørgsmål
 • Spørgsmål opdateret til nyeste lovbog
 • Spørgsmål med tekst, video og grafik
 • Mange kategorier at vælge imellem

 

Herunder finder du nogle promokoder til 10 hurtige, og husk som altid at skrive hvilken kode du har taget nede i kommentarfeltet. For at benytte koden, åbner du App Store på din iPhone, og i bunden af “Udvalgt” finder du en knap der hedder “Indløs” – klik på denne og indtast din promokode.

[learn_more caption=”Promokoder”]

 • YJWXJ9J7TM6Y
 • 4ML6YJ4T99YF
 • A64P69MKYX7J
 • AFLLL9M473LR
 • 9XKANFKKH9JT
 • ENF9FMFM6LHH
 • R347W6ELMPA3
 • 7KXAKY7KLJTJ
 • L773P3MWMPFX
 • EYKTNN76XTRX

[/learn_more]

 

Screenshot

 

 

 

Comments (10)

 1. kode nr 9 er taget

 2. mange tak har taget •7KXAKY7KLJTJ

 3. 9XKANFKKH9JT
  Det skal prøves af på ferien i næste uge.

 4. A64P69MKYX7J mange tak

 5. R347W6ELMPA3
  -tak:)

 6. De er brugt alle sammen

 7. Alle koder er brugt. Utroligt at folk ikke lige kan bruge 5 sekunder på at skrive hvilken kode de har brugt, så kunne man slippe for at prøve sig frem… Men nej, man skal jo ikke komme med det mindste tak eller andet.

 8. Sådan er det hver gang.
  Ufatteligt man ikke kan lave det bedre, når der findes så mange gratis udvidelser til WordPress.

 9. 4ML6YJ4T99YF er taget

 10. Tænker du at der skal installeres endnu et plug-in – der i sidste ende gør siden langsommere?

  Men ærgerligt at man ikke skriver hvilken kode der er taget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>