Angry Birds Star Wars kommer på torsdag!

by admin 0

Om man er til spil eller ej på en iPhone, så er det ret svært at komme uden om de små aggressive og farverige fugle, der konstant er i kamp med de grønne grise. Det hele startede med Angry Birds som blev en kæmpe salgssucces, og siden hen har grisene fået deres hævn i det seneste spil Bad Piggies!

Nu er spiludvikleren Rovio ved at være klar til at præsentere et nyt mesterværk, og denne gang har de brugt Star Wars konceptet til at skabe rammerne om det nye spil Angry Birds Star Wars, som bliver frigivet i App Store på torsdag den 8. november.

I traileren her er det tydeligt, at Rovio har kombineret Angry Birds med Angry Birds Space. Men det gør nok ikke alle forhindringerne og udfordringerne lettere, eller for den sags skyld spillet kedeligt! Er du Angry Birds (og Star Wars..) fan, så kan det være at du skal et smut forbi App Store på torsdag!

…May the Force be with you!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>