Angry Birds Space – Fantastisk underholdning!

by admin 1

Først skulle de små aggressive fugle bekæmpe grønne grise på landjorden, så blev de sendt en tur til Rio for at nedbryde en masse farverige dyr, og nu er de blevet sendt ud i rummet på endnu en mission: bekæmp de grønne grise og indtag rummet!

Hvis vi lige skulle lave et kort flashback på Rovio’s succes med de forskellige Angry Birds spil, så ligger deres styrke i det sjove og udfordrende spil som koster sølle 6 kroner. Alle kan være med, børn som voksne, og er man først startet med at skyde de hidsige fugle afsted, så er det svært at stoppe! Det er nok derfor Rovio er en af de udviklere der har haft størst succes, og som har solgt flest spil til iOS.

Jeg skulle lige til at sige “lad os komme ned på jorden igen”, men vi skal en tur ud i rummet og se hvad Angry Birds Space byder på af underholdning og gameplay!

Angry Birds Space har 60 forskellige baner (levels) som skal gennemføres før spillet er færdig, og det er en lang rejse for selv de bedste spillere. Dertil kan man købe 30 ekstra baner som sætter spillerens egenskaber på prøve!

Grafikken er som altid fantastisk og meget farverig i Rovio’s spil, og menuen er lige ved hånden. Musikken man bliver mødt med er lidt “spacy”, og passer helt perfekt til spillet.

Spillet starter med at man befinder sig på en lille planet hvor det gælder om at skyde Angry Birds afsted med den traditionelle slangebøsse mod en stor planet hvor de grønne grise og bygninger befinder sig. Den store planet har en tiltrækningskraft, som man skal udnytte for at få ram på de grønne grise. I starten virker det umiddelbart let, men efterhånden som man kommer igennem flere og flere baner, så begynder udfordringerne virkelig at vise sig!

Derfor byder spillet på rigtig mange timers god underholdning, og jeg er ret sikker på at Rovio frigiver flere baner til spillet løbende.

Efter at have spillet bare 10 minutter, kan jeg uden tøven anbefale dette fantatiske, underholdende og gennemførte spil fra Rovio til alle andre der værdsætter god underholdning. Thumbs up fra iPhoneCafe.dk, og tillykke med endnu en succes!

 

Angry Birds Space - Rovio Mobile Ltd.

 

Screenshot

 

 

 

 

Angry Birds Space - Rovio Mobile Ltd.

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>