Angry Bird Seasons – er du klar til sneboldkamp?

by admin 0

Så har de små hidsige fugle gjort klar til “sneboldkamp” mod fjenden, men de flyver dog stadig selv for at ramme deres mål. Angry Bird Seasons er en opgraderet version af Halloween temaet, som egentlig ikke bragte noget nyt ind i spillet, udover Halloween uhygge.

Nu har udvikleren Rovio udvidet denne Halloween version yderligere med nye levels, og det er en gratis opgradering for dem der har købt Halloween, for alle andre koster den kr. 6,00! Rovio har valgt at lade en slags julekalender komme i spil, og har i den anledning lavet 25 låger, til en ny bane/level for hver dag i julen som åbenbart har fået en ekstra dag!? Julestemningen er også til stede i form at sne der kommer dalende ned og sød julemusik.

Spillet går i sin enkelthed ud på at ramme fjendens snefæstninger, ramme gavepakker for at få bonus, og som de forrige udgaver skal du selvfølgelig tilintetgøre fjenden for at komme videre i spillet.

 

Screenshot

 

 

 

 

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>