Analytiker: 100.000 Apple Watch apps til april

by admin 1

Det lyder næsten for godt til at være sandt, når en analytiker fra Trip Chowdhry of Global Equities Research vurdere, at Apple allerede er klar med mere end 100.000 apps til Apple Watch, når det lanceres i løbet af april 2015.

Udviklerne har siden den 18. november haft adgang til Apple WatchKit, så de kan udvikle apps og widgets til uret. Det er lidt over 3 måneder, så 100.000 apps lyder af meget. Men omvendt set, så tror både Apple og deres mange udviklere på en stor succes, og man forventer at Apple Watch kommer til at runde et salg på omkring 42 millioner enheder i 2015.

Apple-Watch-1

Med en pris der formentlig starter ved 2.500 danske kroner, så tror jeg ikke på at mange iPhone brugere vil springe på den første version af Apple Watch? Havde prisen ligget under de 2.000 kroner, så kunne det måske godt trække flere til – men lad os nu se når Apple Watch bliver lanceret indenfor et par måneder.

Comments (1)

  1. Jeg har pengene liggende klar så de kan bare få den på markedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>