Amazing Alex – fra firmaet der lavede Angry Birds

by admin 0

Udvikleren bag succes spil som Angry Birds har kreeret et nyt spil der hedder “Amazing Alex”, og som på mange måder ligner konceptet bag Angry Birds. Mød Amazing Alex, som er en lille frisk knægt med en grænseløs fantasi og et hus fyldt med sjove legetøj, der kan gøre noget i hvert et eventyr!

Spillet går i sin “enkelthed” ud på at sætte nogle forskellige objekter op til at springe og crash ind i hinanden, og skabe en omfattende Rube Goldberg enhed! Med et hus fyldt af legetøj til at lege med, er der mere end ét rigtigt svar! Del dine mest kreative løsninger på svarende med dine venner og se, hvad de kom op med!

 

 

Fra oprydning i Alex værelse til at kæmpe mod pap robotter i hans baghave, skaber Alex nogle fantastiske kædereaktioner for at få arbejdet udført med den maksimale mængde af sjov! Nu har han nogle udfordringer til dig, og han ønsker at se de mest kreative løsninger du kan skabe!

Med 100 udfordrende niveauer på tværs af 4 sjove steder, er der en hel verden af ​​kreationer at udforske! Har du en god idé til et nyt niveau? Design spændende nye niveauer ved hjælp af 35 interaktive objekter, og del dem med dine venner eller med hele verden! Sammen med andre fans der konstant skaber nye udfordringer og uploader nye niveauer, så er der altid nye udfordringer at tjekke ud!

 

Amazing Alex - Rovio Entertainment Ltd

 

 Screenshot

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>