Alvorligt problem med iOS 7.1 beta 3

by admin 40

I går oplevede jeg et yderst besynderligt problem med min iPhone 5S, som kører med seneste iOS 7.1 beta 3 version. Lige pludselig var alle beskeder og mails væk, og menuer og tekstfelter var tomme!?

Jeg var nødsaget til at genstarte iPhone for at få liv i den igen. Jeg har aldrig oplevet dette problem før på nogle af mine iPhone’s og iOS versioner, – kun Facebook eller lignende app har vist “Netværksfejl”, og dermed ikke har kunne indlæse indholdet.

Er der andre der har oplevet at alle beskeder, mails, tekster m.fl er forsvundet?

 

Comments (40)

 1. Du fik dem da igen? Har oplevet det ey par gange før, men ikke med beta 3 🙂 Beta 3 er bare super!

 2. Synes da godt nok der går lige lovligt meget ekstrabladet i det nu!?

  Husk nu lige på det som du også selv skriver, nemlig at det er en BETA version.
  BETA = TEST, og dermed ikke noget som man reelt bør bruge hvis man har vitale data liggende på sin telefon eller anden iOS enhed.

  Så hvis man forventer at kunne bruge en beta version som sit daglige drift system, så har man også selv bedt om det.

  Selv benytter jeg iOS beta versionerne. Dog er jeg også altid godt klar over, at der vil være fejl og mangler samt ting som konstant bliver lavet om. Jeg ved dog også godt, at disse med 99% ikke ender i den endelige version og derfor er der ikke nogen grund til at råbe vagt i gevær.

  OnTopic:
  Jeg har ikke haft nogen problemer med beta3 heller.. Ej heller med beta 2 og 1 andet end de problemer som var kendte.

 3. Da overskiften skal begrænses, så går der nogen gange “Ekstrabladet” i den! 🙂

  Jeg mener det ikke som brok, – blot at det er en “alvorlig” fejl i forhold til at vi allerede er ved 3. beta af iOS 7.1!

 4. Undskyld jeg blander mig, men hvordan kan der gå “ekstrabladet” i titlen når det der står i titlen jo er rigtig. Hvad skulle der være skrevet istedet, som titel

 5. Uha nej var nødvendigt at genstarte telefonen 🙂
  Den overskrift også en tekst som kan stå i en tweet det er EB.

  Fortæl da om du kører med en ren installation eller har opdateret fra tidligere beta’ere.
  Beskriv hvad du var igang med da fejlen opstod og om du har kunne fremprovoker den igen bagefter.

 6. Det kan godt være at ovenstående problem er lille i “din bog”, men jeg mener stadig det er en alvorlig fejl når iOS betaer crasher, fjerner “elementer” (som i indlægget her), eller på anden måde foresager at enheden skal genstartes.

  Problemet opstod lige pludselig – som beskrevet i indlægget! 🙂

 7. Nogle gange skal jeg genstarte min iphone 5s, ios 7.0.4.

 8. HAHAHA, er det virkelig så stort et problem at Bo oplever et problem i en beta og rapportere om det i et indlæg? Grineren kommentar 🙂

 9. Det kunne jeg også godt tænke mig at vide 😉

 10. Måske er løsningen enkelt men det ændrer ikke på, som Bo fremhæver at det stadig er et alvorligt problem.

 11. Har en lærer der har oplevet at fra den ene dag til den anden forsvandt alle hendes kontakter kalenderting osv. Hun har vist en iPhone 4s iOS 7.03 -7.04

 12. Hurra for iCloud

 13. Igen.. Det lyder som om at du forventer at din telefon skal være stabil på en beta version ? 🙂

  Selv hvis din telefon var blevet nulstillet og du ikke havde noget som helst indhold på telefonen i form af sms, kontakt personer osv. så er det nu engang en beta og derfor kan disse ting ske, og vil sikkert ske igen i flere beta versioner fremover.

  Der er jo også en grund til at det ALTID anbefales at lave backup før man installerer en beta. Og specielt hvis det er på en telefon man bruger i dagligdagen.

  Og ja, overskriften er dermed en smule overdrevet.
  Der kan jo ikke være en “Alvorlig” fejl i en beta version. Der er jo tons vis af fejl i en beta. Nogen værre end andre. Den ville være langt mere alvorlig hvis det var noget der kom ud i den færdige version af 7.1. Overskriften modsiger lidt sig selv synes jeg, da der jo netop KUN er alvorlige fejl i beta versionen, men som til gengæld alle er kendte. (dog er alle fejl ikke noteret ned i det versions skriv, som kommer fra Apple.)

  Man kan vel nærmere sige, at du har opdaget en af de mange fejl som er i beta versionen 🙂 ikke andet.
  Alvorlig vil jeg nok næppe kalde den, da du ikke har mistet noget vitalt hvad jeg kan forstå.. 😀

 14. Jeg tror du fortolker indlægget forkert! Jeg mener ikke at det er et problem at der findes fejl i betaudgaver af iOS. Jeg syntes bare at det virker som en alvorlig fejl, – længere er den ikke.

 15. AndersWJ undskyld jeg siger det, men dine udtalelser er jo mere overdrevne end emnet.

  Du har ret i at Betaversionen er en testversion derfor tager Apple jo også imod feedback og oplevelser fra brugere.

  Det er fedt at man får at vide fra Bo at man skal være ops på at følgende kan ske i Beta 3.

  Du nævner også i din kommentar at fejlen ikke er “alvorlig”. Tror du ikke at Apples telefonlinier og reparationscentre får skide travlt hvis fejlen ikke bliver rettet. Det kan man da kalde at det er Alvorligt.

  Du nævner også at fejl i betaer ikke kan være alvorlig. Im Sorry to say, but hvis nu man, som Bo oplever at man mister store dele af enhedens indhold (forsvinder?). Hvordan kan den fejl i beta-versionen så ikke være alvorlig?

  Synes det er nogle mærkelige udtalelser at komme med.

  Apple er jo ofte perfektionistiske hvad angår fejl.

 16. Har oplevet det UDEN beta . Jeg mener det var noget med dato, eller noget med hvilket kontoer(mail) man har sync med på sin Tlf . Lige som når man ik kan se sine noter pga “forkert” indstilling.
  Samt under icloude.
  Så kan lige et kig der i…

 17. Den med menuerne har jeg dog ik oplevet 🙂 endnu…

 18. Under email -> iCloud . Prøv at slå kontakter fra og til . Det burde kunne fixe numre. Og så tjek op på diverse mail kontoer..

 19. Hvis overskriften er EB, så må kommentarerne være ‘Nationen’ 😉

 20. RETTELSE: Der til sidst mente jeg med at de var meget ops på at undgå disse fejl da Apple jo gerne vil have tingene så perfektionistiske som muligt. 🙂

 21. Jeg godt nok træt af iphone heletiden noget det ik virker … Men Danny vil sikket sige alt virker som det skal:-)

 22. Det er nu betaer vi snakker om…

 23. Det eneste jeg oplever er at min iPhone skriver at Basebrand versionen er forkert, denne skal opdateres og tager et par minutter, her mister den netværksforbindelsen i 2-3 minutter og ellers køre det hele igen, det er sket nogle gange, siden beta 1, ellers syntes beta 3 at være rimelig stabil.

 24. Det er en alvorlig fejl set med Apple-øjne når tingene ikke fungere, sådan er det bestemt ikke i praksis, vi ved alle at Apple ALDRIG ville sende noget ud officielt som for enheden til at crashe.

  Et godt eksempel på denne procedure fra Apple:
  På iPhone 3g kunne man ikke skifte baggrunden, det meldte Apple ud officielt hvorfor, fordi mange af de “store” konkurrenter, “grinte” af denne manglende mulighed. Apple’s besked var at overgangen mellem dine startsider, (slider mellem siderne) ikke var god nok, de kom aldrig med en detaljeret forklaring, men mon ikke det har været slide-effekten de ikke var tilfreds med, eller måske endda pixelfejl.

  Når vi, (udviklere red.) bruger beta-software, kan der forekomme fejl og mangler, ja. Men at telefonen crasher er et ikke eksisterende fænomen på iOS-enhed, derfor er det også væsentligt at beskrive eller komme med Breaking News om denne “Lige gyldige” nyhed. Her på Caféen er intet ligegyldigt så længe det indholdsmæssige stof omhandler, iPhone, Apple eller Android’s konkurs 😀

 25. Jeg for ofte henvendelser på at Hotmail fucker helt op på iPhone 🙂

 26. Ej Jørn, Nationens kommentare der er 8 ud 10 kommentare lattelige og helt OffTopic, den statistik syntes jeg ikke vi har her 🙂

 27. Hvad oplever du som ikke virker? 🙂 Jeg tillader mig hermed at at starte et Off-topic, så vi kan få dine manglende funktioner op og køre på din iPhone, dette tillader admin nok indtil at forummet er Online.

  Hvis vi skal se på konkurenterne er der mange ting en iPhone stadig ikke kan, men hvor vigtigt er det, lad os f.eks. tage en sådan Android-enhed, den kan meget, ufatteligt meget ja, men virker det efter hensigten, er det gennemtænkt – det virker oftes ikke i praksis. Også skal man huske en væsentlig ting ved Android, og som har været omtalt mange steder, ja selv store IT-sikkerhedsvirksomheder omtaler det; hvis du køber en Android-enhed, kan softwaren på din telefon være flere år gammel, den opdateres ikke og hvis den gør er det aldrig helt risikofrit. Men bortset fra det, ville jeg da gerne have alle de manglende funktioner, hvis altså de fungerede som de skal.. – Mit liv er forkert til sort skærm, genstart og en ufattelig langsom enhed.

 28. Arrh, det er nu ikke det indtryk jeg har af en android…

  Hvornår har du sidst prøvet en? Efter din beskrivelse vil jeg skyde på 2009-2010

  Fra 2012 er android blevet stabilt og kører som en drøm, om det er bedre end iOS skal jeg ikke kunne sige, men det er ihvertfald ikke meget dårligere…:)

 29. Hvis du havde mistet dine data kunne vi snakke om det.
  At der opstår en fejl i et stykke software som gør man må genstarte, og en fejl som man ikke kan genskabe er vist ikke et alvorligt problem med mindre det er software som holder livsnødvendige systemer igang.
  Hvis vi skal følge denne tanke gang skulle iOS, Windows, Linux, mac ox osv. alle trækkes fra markedet eller hvad? de går jo alle i fejl og skal genstartes en gang i mellem.

 30. Det er stadig en alvorlig fejl, at iOS 7.1 kan få alle mail, beskeder, alt indhold i Safari, tekst på menuknapper til at forsvinde – sådan bare. Jeg kan ikke forstå at du ikke kan acceptere, at jeg vælger at viderebringe denne oplevelse som “en alvorlig fejl” i iOS 7.1, som Apple forhåbentlig retter i kommende betaer!

 31. En bruger har oplevet en fejl en gang, og fejlen kunne rettes med en genstart.

  Vi snakker altså ikke om alarmer som ikke ringer efter skift mellem sommer- vintertid hvor alle brugere var ramt.
  Synes det er langt mere alvorligt at safari fylder hukommelsen og cracher i iOS 7, og det er en fejl som er let at genskabe og rammer rigtigt mange brugere.

 32. Så tror jeg du skal læse hvad Bo skrev før du begynder at kommentere på mine indlæg.

  Bo har som sagt ikke mistet noget. Det var en visuel fejl og derfor vil jeg sige at fejlen betegnes som mindre alvorlig. Dataene blev ikke slettet, dog viste skærmbilledet noget andet…Indtil der blev genstartet hvorefter alle data stadig var i god behold.

  Fortæl mig så lige om det er en alvorlig fejl eller ej ?..
  Manden har ikke mistet en eneste byte data, men det troede han lige i et øjeblik (som jeg har læst nyheden)

  DERFOR mener jeg også, at en nyhed som denne er blæst op til noget helt vildt.
  Det svarer jo blot til, at dit Facebook ikke viser noget data fordi din internet forbindelse er gået. Men derfor virker programmet jo fint nok, og dine data bliver vist så snart du får forbindelsen igen..

  Tager Apple imod feedback? Ja hvis du er udvikler gør de. Er Bo udvikler, eller har han som så mange andre blot registreret sit UDID så det er muligt at få adgang til beta versionen ?..

  Jeg mener bestemt at mine udtalelser er konstruktive. Intet jeg har skrevet, har været for at overdrive eller for at gøre noget værre end det er.

  Sorry to say 😀
  Men Bo nævnte også i sin besvarelse til en af mine første kommentarer at overskriften var lidt uheldig, da CMS’et bag siden tilsyneladende forlanger at man forkorter overskriften til en hvis længde.

  Misforstå mig ikke, nyheden er skam helt ok. Overskriften er bare lidt for ekstrabladet agtig..

 33. Hehe, Nationen går total amok med deres meninger. Men de æder også alt EB’s journalistik råt.. Deres læsere er jo afhængig af det pis, og jo mere overdrevent historien er, jo bedre 😀

 34. Skal vi ikke lande den her?

 35. Det er lykkedes dig at komme med en kommentar der er 2.5 gange længere end det oprindelige indlæg 😛

  Mon ikke det bare er LIDT overdrivelse 🙂

 36. Nej på ingen måde overdrivelse.
  Besvarer da blot det der blev kommenteret til mit eget indlæg.

  Det er vel en faglig debat vi skal skabe herinde, og ikke kun at hakke ned på hinanden ? eller har jeg misforstået noget ?..

 37. Der skal være plads til debat og holdninger. Jeg tror det bliver lettere når iPhoneCafe.dk åbner op for det nye forum.

 38. Ej, jo selvfølgelig skal det da være en fornuftig debat, det er jo det der har karakteriseret denne side de seneste 3 år, nemlig at debatterne og debattørne er fornuftige 🙂

  Syntes bare det var sjovt at læse sådan nogle lange kommentare, der i mine ører er ligegyldig off-topic… Men det kan være det bare er mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>