Alvorlig bug med iOS 8?

by admin 16

Jeg oplevede en ret mærkelig fejl forleden dag, da jeg havde haft Instagram åbnet, og afviklet en video i app’en. Jeg bemærkede at der efterfølgende var støj i højtaleren, selvom jeg havde lukket app’en, og det var som om Instagram ikke havde “stoppet lyden” fra videoen?

Fejlen må ligge mellem iOS 8 og en app som Instagram, for jeg har gentaget manøvren på min iPhone 6 Plus med iOS 8.1.1 kørende. Det er ikke hver gang en video afspilles i Instagram, at problemet opstår, – det kommer spontant.

Det kan sagtens være en 3. parts app som Instagram der foresager problemet, men derfor skal iOS stadig deaktivere lyden, når app’en bliver lukket helt ned.

Har du lignende problemer, efter du har lukket Instagram eller f.eks Facebook, hvor man også afspiller videoer i app’en? (Husk at sætte iPhonen eller iPad’en helt op til øret, med bunden først..)

Fejl-bug-220612

Comments (16)

 1. Jeg har været udsat for noget lignede bare med iOS 7. På min gamle iPhone 5c støjede højtaleren også efter et opkald. Jeg kunne puste ind i mikrofonen og støjen kom så ud af min egen højtaler. Måtte genstarte hver gang før det forsvandt.

 2. Jeg ved ikke helt om det er det samme, men min iPad’s højtaler opfører sig vildt mærkeligt for tiden. Når jeg f.eks. Lige har set en Youtube video, og så skifter over til en anden lyd kilde, så bliver lyden (vildt) høj, og det er i de helt høje frekvenser… Det kan fixes med en genstart, men virkningen er kun midlertidig, der går ikke særligt lang tid før det kommer igen O.o

 3. Jeg har det her problem, at jeg ofte ikke kan få kontrol panelet op i låst skærm. Jeg har en Iphone 6 Plus. Det kan afhjælpes ved at swipe kameraet op, lukke det ned, og så hive op i Kontrol Panelet. Så kommer den frem..

 4. Har oplevet det samme som Mahmoud beskriver! Mystisk!

 5. Jeg har et andet problem som også omhandler lys.. Hvis jeg ser en video i safari og så lukker den fane den afspiller i forsvinder lyden ikke.. Ej hellere ved at lukke safari..

 6. Jeg har haft problemer med hurtig svar fra lockscreen.
  Hvis jeg fx skal besvare en besked, når jeg er igang med at skrive den så går den bare væk uden at jeg har sendt den :/
  Også med hvis man skal ‘hold øret for at tale’ der er også meget bug med den..

 7. Spotlight Søgning BUG når man sletter en mail så bliver den ikke slettet fra spotlight 🙁 🙁

 8. Når jeg ser video fra youtube og ikke pauser men bare låser telefonen er lyden der stadig i ca 2 sek

 9. Har det samme “problem” på mn iphone 6 plus. Skal lige swipe før jeg kan få kontrol panel op!?

 10. Har prøvede det samme på min 6+

 11. Syntes bare, at der generelt er mange fejl med iOS 8 endnu. Jeg har problemer med wifi nogle gange 🙁
  Og har os fejl med Youtube.

 12. Men Apple skal jo også de om deres ny udgivelse kan Jailbreakes. Derfor er de langsomme til at udgive især ios8. En god ven arb. Hos Apple

 13. Har problemmer med iPad Air 2, som kan finde på at sige en høj knast-lyd, lige inden lyden fra højtaleren starter.
  Ved ikke om dette er iOS 8 eller iPad Air 2’s højtalere?

  Man får et chock i stille omgivelser.

 14. Hej Apple Fan!
  Det er nok fordi den stadig ligger i “Papirkurv” inde på selve appen… hvad sker der hvis du sletter mailen fra “Papirkurv”? 🙂

 15. Jeg har oplevet nogle mærkelige fejl på funktioner jeg bruger meget i dagligdagen.
  1. Skærmrotation er træg, man skal vende iPad flere gange før den reagere.
  2. Luk skærm med fem fingre på iPad, virker som det har lyst til.
  3. Når jeg vil sende et billede i app beskeder både som iMessage og sms, staller beskeder app og alle samtaler forsvinder, efter en genstart med power+home virker det igen, men beskeden jeg var ved at sende er væk.

  Dette taget i betragtning, virker 8.1.1 fantastisk, har privat en 4S og arbejd en 4S og en iPad air.

 16. Hej j.Tonny
  Nej jeg sletter mail i indbakke og i selve papirkurven.
  Men de står der stadig meget mystisk for i går lavede jeg en slet alt og alle indstillinger men lige meget hjælper det så det er en Bug i Apples egen mail app
  Jeg håber på en iOS 8.1.2 som retter dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>