Alternativ til Cydia på vej – via Safari browseren!

by admin 0

Lima, som det kommende alternativ til Cydia hedder, kommer til at kører via din Safari browser på iPhone. Det er på mange måder smart, selvom mange sikkert vil stille sig tilfredse med den måde Cydia køre og fungere på! Bag “Lima” finder vi Infini Dev Team som bl.a er kendt for et andet alternativ til Cydia, nemlig “Icy package installer”.

Men både Icy package installer og Cydia skal installeres på din iPhone, hvor imod Lima kører 100% som et webbaseret alternativ uden noget form for installation…kun de jailbreak applikationer du vælger at installere.

For at benytte Lima skal du naturligvis stadig have en iPhone med et jailbreak, ellers kan du ikke bruge det til noget! Lima har som Cydia en menu-struktur som er relativ let at finde rundt i, og en “Install” knap samt en “Respring” knap som man kender det fra Cydia.

Du kan se den demo-video Infini Dev Team har produceret, som viser hvordan konceptet fungerer i praksis:


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>