Alternativ til Cydia måske på vej!

by admin 2

Hvis du har været i besiddelse af en iPhone i nogle år nu, så kan du måske huske “Installer”, “Icy” og “Rock Your iPhone” som alternativer til den populære Cydia store. Cydia sidder godt og grundig på tronen, og opkøbte den sidste konkurrent “Rock Your iPhone” for at være den eneste udbyder på markedet.

Det har undret mig længe, at ingen andre turde byde ind med et alternativ til Cydia, da der trods alt er mange penge på spil. Men det kan være Cydia’s stifter og ejer saurik skulle begynde at kigge sig over skulderen, da der måske er et nyt fortagende på vej som hedder “iTweak“.

iTweak har været et registreret domainnavn siden august 2011, så noget kunne tyde på at vi snart kommer til at se noget mere konkret. Indtil videre er der kun 2 preview screenshots, og denne tekst på websiden:

A new store to tweak your Jailbroken iOS device. Fast, powerful, and very easy to use. Coming Soon.

 

 

 

 

Comments (2)

  1. Bliver med sikkerhed opkøbt og slået ihjel .

  2. Og snart 6 måneder efter : Hvor blev de af ? Hjemmesiden er stadig den samme, comeing soon ! Tror vi på den længere ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>