Aftensmad – Her kan du søge mellem 3.000 opskrifter

by admin 0

Med “Aftensmad” kan du søge i 3.000 opskrifter for at se, hvad du skal spise til aften. De fleste opskrifter har billeder, som får din mund til at løbe i vand. Du kan også bogmærke dine favoritter, så du hurtigt kan finde dem igen. Alle opskrifter kommer kommer fra viskalspise.dk.

Applikationen “Aftensmad” er logisk opbygget og på hovedsiden finder man 3 kategorier: “Hurtigt”, “Sundt” og “Gæster”. Hver af disse kategorier indeholder en masse gode opskrifter med ingredienser og fremgangsmåde for tilberedning.

Man kan også “trække ned” i hovedsiden for at få vist tilfældige opskrifter, hvilket er ret smart hvis du er i tvivl om hvad der skal serveres for gæsterne! Hver opskrift har et indbydende billede, en kort beskrivelse og hvor lang tid tilberedningen tager. Ved hver opskrift er der selvfølgelig også en liste og mængde af ingredienser, samt en meget forståelig fremgangsmåde i selve madlavningen.

Hver enkel opskrift kan tilføjes til personlige favoritter eller videresendes enten med en SMS eller E-mail. (Ved SMS er det kun ingredienserne der kommer med, hvilket sikkert hentyder til en indkøbsliste til andre!?)

Under menuen “Ingredienser” finder man en lang række, som hver har en længere beskrivelse samt anbefalinger til brug i forskellige retter. Under “Favoritter” finder man alle de opskrifter der er blevet tilføjet, hvilket gør det væsentlig lettere at finde en personlige opskrift i en fart.

Jeg skulle lige til at sige at applikationen er alle pengene værd…men det kan jeg desværre ikke…for den er gratis!

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/aftensmad/id447584671?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>