Acquire for Photoshop – Overfør billeder fra iPhone

by admin 3

Hvis du benytter Photoshop CS5, så skulle du måske overveje at spenderer lidt penge på denne applikation her! Acquire for Photoshop gør noget så simpelt og meget fantastisk, at den overfører billeder direkte fra iPhone og over til Photoshop over en Wi-Fi forbindelse. Ved at bruge “Adobe Remote Connect” funktion (som du finder i Photoshop CS5 “Edit/Rediger” menuen), så overføres et billede du tager med iPhone kameraet eller fra dine fotoalbums direkte ind i Photoshop, så du kan arbejde videre derfra.

Denne løsning er nok ikke den de professionelle fotografer og grafikere vil vælge, men til alle andre der gerne lige vil snuppe et hurtig billede, og derefter redigere det i Photoshop, så er det genialt og en temmelig let løsning.

Du kan i YouTube videoen her se en hurtig gennemgang af Acquire for Photoshop, samt en kort guide i opsætningen af applikationen og Photoshop.

 

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/acquire-for-photoshop/id459201959?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (3)

  1. Jeg sider lidt og tænker, hvad skal jeg bruge programmet til, og hvorfor er det ikke gratis ????

  2. Du kan ikke bruge det til meget, hvis ikke du er i besiddelse af Photoshop CS5. Grunden til at det ikke er gratis, er fordi det ikke er Adobe der står bag Acquire.

  3. Et program der er blevet totalt overflødigt med iCloud!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>