8 ting du skal vide om Apple watch

by Casper Christiansen 3

Der er blevet snakket meget om det nye ur fra Apple, men det kan være svært at finde rundt i hvad der er sandheder og hvad der er rygter. Derfor har vi valgt at skrive om 10 ting som vi er sikre på omkring det nye Apple watch.

Apple watch – disse 8 ting skal du vide

1. Det er ikke svært at vælge Apple watch

Fordi der forskellige modeltyper, størrelser og et hav at forskellige remme, så har der været en del usikkerhed omkring hvor svært det ville være at gennemskue hvilken løsning som passer bedst til en selv. Men det er stort set det samme som at vælge en iPhone og et cover.

De valg er delt op i 3 trin:Apple-Watch-iWatch-editions

1. Først skal du vælge om du vil have en lille(38 mm) eller et stor(42 mm) urskive. Den store urskive har større batteri.

2. Der efter skal du vælge mellem disse 3 forskellige modeller : Sport(aluminum Apple Watch Sport), Casual (stainless steel Apple Watch) eller den dyre model (gold Apple Watch Editions)

3. Det sidste du skal beslutte dig for er hvilken rem du vil have til dit ur.

3 valg, det er da til at overskue

2. Du bliver ikke snydt hvis du er venstre håndet

Tilbage da Apple første gang viste deres nye ur, blevet det kun vist på venstre arm. De fleste som går med ur bruger dog også venstre arm lige meget om de er højre eller venstre håndet. Men ønsker du at benytte det på højre arm i stedet så kan uret let vendes så det også passer til det.

3. Batteritiden holder til en aktiv dagApple watch batteri

Apple watch har et batteri som kan holde til at blive brugt en del i løbet af en hel dag og stadig holde strøm i 18 timer. Du kan læse mere om urets batteri tid her.

 

4. Sikkerhed med hudkontaktApple watch Sensor

I fremtiden kommer der til at være en del ting du vil kunne bruge dit Apple watch til ud over at se hvad klokken er. En af de ting som kommer til at være anderledes er måden vi betaler på, det ser ud som om at Apple pay kommer til at ændre det ret meget. Du vil i fremtiden kunne betale via Apple direkte fra dit Apple watch, det er ret smart. Samtidig er det også smart at når du først har indtastet din kode til Apple pay, kan du blive ved med at bruge dit Apple watch til at betale med Apple pay uden at du skal skrive din kode igen. Apple watch bruger nemlig din sensorer det sidder under uret til at sikre at uret bliver logget af de forskellige tjenester lige så snart uret forlader din arm.

 

5. Kan bruges alene

Det kan sagtens lade sig gøre at benytte Apple watch helt uden nogle andre former for enheder tilknyttet. Dog er der dog nogle funktioner som er smartere hvis du eks. har en iPhone.

6. Lader dig kontrollere dine andre Apple enhederApple watch billed

Du kan bruge dit Apple watch til at styre din iPhone, din mac eller dit Apple tv via app’en remote. Dette er genialt da du altid på denne måde har kontrol over alle dine enheder.

7. Er vandtæt til hverdagsbrug

Apple watch kan tåle at komme i kontakt med vand, men er ikke beregnet til at blive brugt som dykker ur. Uret kan sagtens holde til at du dyrker sport i regnvejr, har det med i bad eller vasker op mens du har det på. Men det kan ikke tåle at komme længere ned 1 meters dybde og ikke i længere tid en 30 minutter.

8. Priserne svinger meget

Priser på Apple watch er meget svingende alt efter hvilken model, urstørrelse og rem du vælger. Det billigste ur kommer til at koste omkring 3.000 kr. og det dyreste ur kommer til at koste omkring 150.000 kr. 

Comments (3)

 1. kan man på nogen måde få fat i uret d 24 april i danmark?
  ved at bestille det på apple.co.uk?

 2. Er der nogle der ved, om man kan få apple watch bestilt til danmark fra apples hjemmeside D. 24 april? Eller skal man køre helt ned til Tyskland for at få sig en?
  Nogle erfarene der har prøvet det?

 3. Hverken den engelsk eller den tyske hjemmeside vil sende til Danmark.
  Men du kan hvis du kender en der bor i Tyskland(som jeg gør) få den tilsendt til den tyske adresse.

  Du kan også bruge servicen ShopUSA og bestille den på Apple’s hjemmeside i USA.
  Det var sådan jeg fik min iPad1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>