69 millioner iPhones solgt i Q4 af 2014

by admin 0

I følge analytikerne hos UBS, så har Apple solgt over 69 millioner iPhone i det sidste kvartal af 2014. Ingen tvivl om at lanceringen af de to nye iPhone 6 har en stor del af æren, for salget af dem har mildest talt været en kæmpe succes for Apple!

Samme periode i 2013 solgte Apple 56.5 millioner iPhone, så det kunne betyde en stigning på over 12 millioner iPhone – hvis tallene fra UBS viser sig at holde stik. Andre analytikere på Wall Street er dog mere skeptiske, og mener at Apple “kun” har solgt i nærheden af 65.5 millioner iPhone.

Uanset om den ene eller den anden analyse trækker det rigtige lod, så er det en markant fremgang for Apple i forhold til salget af iPhone. Som nævnt, så tager de to nye iPhone 6 sikkert hovedparten af æren, og den større skærm har naturligvis gjort sit til salget.

Apple-fan-butik

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>