5GB Google Drive kommer i næste uge!

by admin 3

Vi har iCloud, Dropbox m.fl. og nu kommer Google med “Google Drive” med 5GB gratis online plads. Apples iCloud har også 5GB som standard, men anses mere som en backup-tjeneste. Det kommende Google Drive skulle efter sigende ligne Dropbox konceptet en hel del, men til forskel får man 5GB kontra de 2GB Dropbox levere gratis som standard.

Google Drive kommer både til Windows, Mac, iOS og Android, og ideen er det samme som med Dropbox, at brugeren skal kunne håndtere filerne uanset om man sidder foran computeren eller er på farten med en smartphone.

Google skriver på en supportside de er i gang med at opdatere:

Redigering af dokumenter i Google Drive på en mobil enhed kræver løbende synkronisering for at opdatere dine dokumenter, der kan øge dit dataforbrug. Husk det, hvis du har en begrænset dataplan hos din mobiludbyder.

Da de fleste efterhånden har en Gmail konto hos Google, så virker det nærliggende af oprette en gratis Google Drive også. Den nye service fra Google bliver som sagt allerede tilgængelig fra i næste uge, men om det er gældende for alle platforme vides endnu ikke.

Comments (3)

  1. Smart….glæder mig.

  2. Man kan nu få op til 16 GB fri plads på dropbox

  3. Det er korrekt – hvis du skaffer 28 nye brugere! 🙂

    Dropbox forære kun 2GB gratis, og 500 MB ekstra pr. ny bruger man skaffer. Så der skal laves en smule benarbejde.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>