5 populære apps til iPhone

by Casper Christiansen 0

I denne artikel vil vi præsentere 5 populære apps til iPhone, som med stor sandsynlighed kan være med til at gøre hverdagen nemmere for dig som iPhone-bruger!

5 populære apps til iPhone1. Facebook

Når man skal følge med i venner og bekendtes aktiviteter, og holde sig opdateret på, hvad der sker rundt om i verden, er Facebook for et væld af danskere et af de sociale medier, som i høj grad foretrækkes.


Brugervenligheden, når du som iPhone-bruger anvender appen frem for at tilgå din Facebook-profil fra din browser, er uden tvivl rigtig stor. Facebook har med deres app nemlig gjort det let og overskueligt både at holde sig opdateret både på venners aktiviteter såvel som nyheder rundt om i verden med et yderst brugervenligt interface.

Langt de fleste, som har hentet Facebooks app til deres iPhone, har desuden også sørget for at hente appen, Messenger, som fungerer som en form for ”tilføjelse” til Facebooks app, der gør det muligt for dig at chatte med dine Facebook-venner – let og ubesværet. Så hvis du er på Facebook – så er både Facebook-appen samt ”Messenger” utvivlsomt et must!

2. Snapchat

I løbet af de senere år har tusindvis af danskere for alvor taget Snapchat til sig – og rigtig mange anvender dagligt appen – både for at følge med i, hvad vennerne laver – men naturligvis også til at sende ”snaps” afsted både til venner og bekendte. Det, som adskiller Snapchat fra øvrige sociale medier, som f.eks. Facebook og Instagram, er, at videoer og billeder forsvinder efter relativ få sekunder.

Snapchat er derfor blevet særdeles populært blandt mange, som gerne vil holde vennerne opdateret på, hvad de laver – uden at det måske nødvendigvis behøves at være i forbindelse med en særlig anledning, at man sender en snap, eftersom man ved, at den forsvinder efter få sekunder – og ikke bliver liggende i flere år frem, ligesom et post på Facebook eller Instagram sædvanligvis ville gøre.

3. Instagram

Gennem de sidste år er antallet af brugere på Instagram eksploderet. Særligt bruger rigtig mange unge appen – og hvis du er på Instagram, og du gerne vil kunne følge med i hvad dem, du følger, laver, så vil du med stor fordel kunne overveje at hente Instagram-appen i App-store!

4. Bet365

Er du til odds, spil og underholdning, så er der bestemt ingen tvivl om, at Bet365’ app vil være et særdeles glimrende valg for dig, som er på jagt efter en nem og overskuelig app til odds og spil.

Hos Bet365 er der rig mulighed for at oddse på alt lige fra fodbold til tennis og meget andet – og med det særdeles brugervenlige interface, er der slet ingen tvivl om, at det vil være let for dig at navigere rundt og danne dig et godt overblik over alt lige fra sportsresultater til spilmuligheder. Ønsker du at læse mere om firmaet bag appen – så tag et kig her.

5. Google Maps

Google Maps er for et væld af danske bilister blevet en tro følgesvend, som sikrer let og enkel navigation. I mange danskeres optik fungerer Google Maps-appen bedre end Apples egen, som da også til tider kan være en smule upraktisk.

Ved at have Google Maps ved hånden sikrer du nem og overskuelig navigation – og en væsentligt fordel er, at appen løbende opdaterer sig selv, hvis der eksempelvis bygges nye veje. En glimrende løsning til dig som tit og ofte er på farten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>