5 apps der gør en iPhone endnu mere smart!

by admin 5

De fleste syntes vel at iPhone i sig selv er smart nok med alle dens funktioner, men alle de fantastiske applikationer (300.000+) der findes til den, gør det bestemt endnu sjovere at eje en iPhone!

Jeg har samlet 5 applikationer der med garanti gør din hverdag lidt “sjovere” og ikke mindst nemmere. Der er desværre ingen spil at finde mellem dem, da disse er en helt anden kategori.


Navigon MobileNavigator – Europe

Selvom denne applikation ikke hører til de billigste, så er den alligevel en af de mest nyttige applikationer, som rigtig mange iPhone ejere kan drage nytte af uanset om de er i bil, på en motorcykel eller på en almindelig cykel. Du finder hurtigt frem til din destination, og kan via Google søge på en kategori – f.eks restaurant, og blive guidet lige til døren af en stemme. Navigon guider dig også udenom bilkøer og kan advare dig mod radarfælder.

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/navigon-mobilenavigator-europe/id320279293?l=da&mt=8″ color=”green”]Hent i App Store[/button]Reeder – Få alle nyhederne med på vejen!

Denne applikation er ret populær hos alle der bl.a bruger Google Reader (Læser) på computeren. Har du en Gmail konto, så kan du logge ind og oprette RSS-feeds ved at kopier en web-adresse fra f.eks Ekstra Bladet (www.ekstrabladet.dk), og når du så starter Reeder på din iPhone, så synkronisere den med Google Reader så du får alle nyheder med uanset hvor du befinder dig. I Google Reader kan du oprette mapper i kategorier, så du har dem i “Nyheder”, “Sport”, “iPhone”, “Computeren”, “Sjov” osv.

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/reeder/id325502379?l=da&mt=8″ color=”green”]Hent i App Store[/button]Google – Oversættelse

Et helt perfekt værktøj at have med overalt hvis du lige skal have oversat noget tekst/ord, eller endnu bedre – indtal og lad Google lave oversættelsen! Oversæt over 50 forskellige sprog og en del af dem kan du bruge den smarte taleoversættelse.

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/google-translate/id414706506?l=da&mt=8″ color=”green”]Hent i App Store[/button]BusTogMetro – Find stoppested og tider

Via iPhone 3G/3GS og iPhone 4 så kan du med denne smarte applikation finde det nærmeste stoppested eller en station, samt alle afgangstider. Du kan oprette dine egne favoritter, og købe billetter via “SMS Billet”!

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/bustogmetro-rejseplan/id303667938?l=da&mt=8″ color=”green”]Hent i App Store[/button]YouSee TV Guide – få besked når et program starter

Hvis du har et YouSee TV-abonnement, så er denne gratis TV-guide uundværlig! Du kan selv tilføje din fortrukne kanaler, og på den måde hurtig få et overblik over hvad der kommer i TV. Hvis du gerne vil påmindes inden en film eller et program starter, så klare denne applikation dette for dig!

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/yousee-tv-guide/id381301862?l=da&mt=8″ color=”green”]Hent i App Store[/button]


Comments (5)

  1. Alder 4+ ?

  2. Navigon er helt sikkert et godt valg, men jeg har brugt copilot, den er super, og så koster den kun 149 kr

  3. Apple skal i følge den amerikanske lovgivning indikere en minimumsalder for alle deres applikationer i App Store.

  4. CoPilot er også et godt valg! Navigon Europa har lige været på udsalg til kr. 339,00 – hvilket er en super pris! Så hold øje med prisændringer i App Store!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>