4 millioner iPhone 6 forudbestilt første dag!

by admin 9

Apple har haft travlt, rigtig travlt, den første dag hvor iPhone 6 og iPhone 6 Plus kunne forudbestilles i USA, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore og Storbritannien! Intet mindre end over 4 millioner forudbestillinger er der blevet lagt på de to nye iPhone 6 modeller!

Apple startede forudbestillingerne i USA den 12. september, og mange kunder har været forbi enten online-shoppen, eller en Apple Store for at lægge billet ind på den nye iPhone 6. Her i Danmark skal vi vente til på fredag, hvor man kan begynde at bestille dem hos udvalgte teleselskaber, og den officielle dag for bestillinger på Apples webshop er fredag den 26. september.

Sidste år solgte Apple mere end 9 millioner iPhone 5C og iPhone 5S i den weekend hvor de blev lanceret. Om Apple når at gøre det samme med deres nye to iPhone 6 modeller, bliver spændende at se. Tallene for weekenden er ikke gjort op endnu!

iPhone-6-plus

Comments (9)

 1. det er de jeg siger 1 dag 4 milioner iphones 6 og 6 plus hvor 6 plus er top seller i denne gang

 2. Kan du ikke lige give mig et link med en artikel, der understøtter din påstand om at iPhone 6 Plus sælger bedst?

 3. Jeg vil også se den!!!!kom nu med den

 4. Salget i Hong Kong Floppede elelr rettere shoppen virkede ikke, man kunne ikke ligge telefonerne i kurven og nogen dem som var heldige at gennemfører en ordre fik ingen ordre bekræftigelse.. så Apple giver en ny chanche for at bestille en af de nærmeste dage, men kun i Hong Kong.

  Her er priserne på det grå marked allerede oppe til 20.000 HK$ for 6 plus købt til 8088 HK$

 5. det er alt for tidlige at sige men om de sælger meget ja det gør de kan i bare læse på nogen artikler de står der at 6 plus er næsten udsolgt og man kan vente 3 til 4 uger på den

 6. det jo klart den er udsolgt fordi de har lave lille parti af den forhold til 6èr
  tro mig den failer !!!!!

 7. Du har helt ret i at den er udsolgt langt før iPhone 6, men Apple kan meget vel have produceret lidt mindre iPhone 6 Plus end iPhone 6!?

 8. 4 milioner for 1 dag er der næsten alle danskernes befolkning min ven

 9. daniel, du kommer til at æde dine ord 🙂 Jeg har hørt om priser op til 40.000 i kina for iPhone 6 plus 128GB i guld farve, alle og enhver kan sælge den til op til 20.000 HK$ i Hong Kong

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>