3 rigtig gode grunde til at købe en iPhone 4S!

by admin 0

Efter vi “alle” er kommet over chokket med det samme design på iPhone 4S som med iPhone 4, så er interesseren blevet fokuseret mere på indmaden…og med god grund! For selvom Apple har fravalgt at ændre på det ydre, som gemmer der sig et sandt monster under overfladen.

Jeg har de sidste mange dage hørt omgivelserne pointere at “de bestemt ikke skulle have en iPhone 4S, for den ligner jo den gammel iPhone”…jaah, men! Når de så ser demovideoer af iPhone 4S kameraet og ikke mindst de flotte billeder det tager, så kommer de på andre tanker. Den nye og smarte Siri feature, som kun er at finde i iPhone 4S, imponere også ret meget, selvom den endnu ikke er på dansk. Hastigheden generelt i alle menuer og farten i spillene gør at mange tænker: “måske er den slet ikke så ringe den der nye iPhone 4S!”.

Jeg vil derfor opsummere 3 rigtig gode grunde til at investerer i en iPhone 4S:

 

1. Kameraet giver flotte billeder og video!

Det indbyggede kamera benytter en opløsning på 8 megapixel, hvilket er ret godt for de flestes vedkommende til hverdags- og feriebilleder. Det kan på ingen måder erstatte et proprofessionelt behov, men det kan bestemt fint erstatte det feriekamera du normalt tager med på din charterferie!

Du kan se nogle eksempler her på det nye kamera. Billeder taget med iPhone 4S kamera.

Ydermere er det indbyggede videokamera helt fantastisk. Faktisk så godt, at det med lethed kan erstatte mange af de billigere digitale videokameraer med HD-optagelser! Se disse eksempler her:

 

 

 

2. Hastighed generelt og i spil

Man kan ikke rigtig tillade at brokke sig over hastigheden i selve iPhone 4 hardwaren, men der har været del problemet med menuer der hænger lidt, spil der fryser, programmer der crasher eller åbner langsomt, men det er vel næppe hardwarens skyld. Apple har haft en del problemer med de foregående iOS versioner, og iOS 5 ser heller ikke ud til at have løst problemerne for en del brugere.

Men kigger man på den nye iPhone 4S 0g iOS 5, så ser de 2 ting ud til at spille rigtig godt sammen. Det er som om at den nye tilførte power i iPhone 4S med en A5 processor og væsentlig bedre grafikchip end iPhone 4, så er der fuld fart på menuer, alt åbner og lukker i en hastighed de fleste vil være mere end rigelig tilfredse med, og spillene kører flydende uden nogen som helst synlige hak og lignende.

Jeg vil dog lige være ærlig at pointere, at hvis du ikke spiller ret mange spil på din nuværende iPhone, så skal den bedre grafikchip ikke være grunden til at du investerer en masse penge i en ny iPhone 4S! Ligeledes kan hastigheden i menuer og åbning/lukning af applikationer også henledes til et spørgsmål om tålmodighed.

Men sådan all-round set, er det bestemt en fed følelse at alt bare kører uden slingre i valsen!

 

 

3. Siri assistenten

Lige nu er det kun engelsk-, tysk- og fransktalende brugere der kan udnytte Siri assistenten optimalt. Selvfølgelig kan du tale en af disse sprog til Siri, som sikkert forstår dig fint, men jeg er ret overbevist om at der også vil forekomme en del misforståelser, og så går der lidt af det sjove i konceptet! Men om Apple er på vej med dansk også, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Men hvis vi fokusere på selve konceptet, så er det genialt og ret nyttigt! Med Siri kan du løbe, køre bil mens du opretter en kalenderaftale eller skriver en besked. Når man åbner Siri, så kan Siri hjælpe dig med hurtigt at finde en kontaktperson og ringe denne op. Det gør at det håndfrie koncept på en smartphone som iPhone, bliver ekstra sjovt.

 

 

Konklusionen er, at hvis du kan se dig selv benytte og værdsætte disse 3 ovenstående punkter, så er der ingen tvivl om at du bliver en rigtig glad iPhone 4S ejer! Men jeg vil selvfølgelig også anbefale dig at afprøve den i en lokal butik, inden du bestiller den!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>