3 gode vejrapps til din iPhone

by Casper Christiansen 0

Hvad end det er en iPhone 7, 6s eller en helt anden Apple-model der er den populære i dit hjem, er det behændigt at have vejrudsigten ved hånden.

Sommeren er over os, eller er den? Det danske vejr er kendt for at være noget ustadigt, og er sjældent til at stole på alt for længe af gangen. I den forbindelse, er det en stor hjælp, hvis man kan udstyre sin iPhone med en vejrapp. Men hvilken vejrapp er egentlig den mest optimale, når den feriedagene skal planlægges?

Vi starter med vores kære meteorologiske institut, DMI, hvis app tilbyder en næsten identisk oplevelse, men den man får på deres hjemmeside. Layoutet på vejrudsigterne er ens, og med DMIs app i hånden, er din Apple iPhone telefon, hvad end det er en iPhone 7, eller en iPhone 6s i gode hænder. Som Danmarks officielle meteorologiske institut er DMI også garant for præcise vejrudsigter, som for det meste er til at regne med. Udstyr din iPhone med DMIs app her.

Den anden app der er anbefalelsesværdig til alle Apple-brugere, er appen Weather Pro Free.  Appen er udviklet af et af Europas største private meteorologiske institutter, MeteoGroup. Appen er kendt for at være garant for en solid prognose, der er til at stole på. Appens layout og design er også super flot, og appen tilbyder mange forskellige muligheder, udover den klassiske femdøgnsprognose. Din iPhone kan blive i stand til at levere en god vejrprognose verden over, og uanset hvor du tager din telefon hen, kan du planlægge feriedagene ud fra denne app.

En af de iPhone vejrapps, der er mest populære, er den norske tjeneste Yr.no. Yr.no har længe været danskernes foretrukne vejrtjeneste, og det bliver den formegentligt ved med. Appen er måske ikke den flotteste på markedet, og det lyseblå tema der også gør sig gældende på deres webversion er måske tvivlsomt, men ikke desto mindre leverer appen det den skal, nemlig en god prognose for, hvordan sommervejret bliver. Noget af det, som Yr.no appen bliver rost for, til forskel fra f.eks. DMI, er at appen er nem at bruge, og så er den mere præcis. Yr.no appen til iPhone kan hentes her.

Det er faktisk ikke kun i appversionen, at danskerne har foretrukket den norske vejrtjeneste, fremfor den danske. Mange har en følelse af, at appen er mere præcis, til trods for, at dataene der bruges er de samme. Men brugervenligheden og måden Yr.no præsenterer sine vejrudsigter på, er noget af det der tiltaler danskerne, og for os til at mene, at vejrtjenesten er garant for en mere præcis prognose på sommerens vejr.

Uanset hvilken af de tre foreslåede iPhone vejrtjenester man vælger at benytte sig af, er man sikret høj kvalitet. Det drejer sig om detaljer at levere en præcis vejrudsigt, og selvom en iPhone 7 nok aldrig blive garant for en perfekt forudsigelse, kommer den i den grad tæt på med en af disse apps. Tilbage er der kun at tjekke sin iPhone for de kommende dages vejr, og planlægge hvad man vil bruge de mange solskinstimer på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>