18% iPhone 6 ejere køber et Apple Watch

by admin 12

Apple står til at skulle lancerer deres første ur “Apple Watch” om nogle få måneder, og selvom nogle kritikere mener at det ikke bliver en stor succes, så peger en statistik fra Credit Suisse på at 18% af iPhone 6 og iPhone 6 Plus brugere, vil anskaffe sig et Apple Watch.

Som bekendt skal man bruge en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus for at kunne benytte Apple Watch sammen med Apple Pay, men andre enheder som iPhone 5, iPhone 5c og iPhone 5s kan godt parres med deres kommende ur.

Der skal ikke herske nogen tvivl om at Apple Watch henvender sig til et lidt specielt publikum, så det er nok ikke hvem som helst der erhverver sig et ur, der formentlig får en startpris på omkring 2.500 kroner.

apple-watch-guld

Comments (12)

 1. Er det ikke iPhone 6/plus alene der kan Apple pay eller iPhone 5/C/S og iPhone 6/plus med et Apple watch

  https://www.apple.com/apple-pay/

 2. Jeg venter til de kommer med et pænere ur der er tyndere ,vandtæt og længere Batteritid.
  I mine øjne er det alt for klodset.

 3. Jo 🙂 skrive fejl i artiklen..

 4. Jeg køber det og jo før det kommer jo bedre

 5. enig i at det er klodset. Tror heller ikke jeg kommer til at bruge det egentlig. Men køber et alligevel fordi jeg er nysgerrig

 6. Tror heller ikke jeg kan lade være!!

 7. Skal da uden tvivl også have det

 8. Jeg hopper os på det 🙂

 9. Jeg tror jeg snupper et Alcatel OneTouch Watch Og så ser hvad Apple har i skuffen næste
  gang.

 10. Hvor ud kommer den 🙂

 11. Hvis det er Alcatel uret du mener så skulle det komme til 1000 kr til marts.

 12. Jeg har haft et smartur og Been there, done that. Det har ingen ting sim er nyttige og man bliver irriteret når det skal lades hver dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>