1415 SMS – Køb billetter og klippekort

by admin 0

Med 1415 applikationen kan du købe billetter og klippekort til bus, tog og metro i hovedstadsområdet. 1415 applikationen adskiller sig fra alle andre billet og klippekort applikationer med et overskueligt design, indbygget GPS søgefunktion til angivelse af startzone, zonekort og flere andre brugbare funktioner.

Med “Mobilbillet” slipper du for at stå i kø ved billetautomaten, rode med kontanter og byttepenge. Har du været i byen og gerne vil tage tog, natbus, Metro, men ikke lige har kort eller kontanter på dig, så er det nemt og hurtigt at købe en Mobilbillet med 1415. Og som gælder i både tog, bus og Metro. 1415 har til formål at gøre din brug af kollektiv trafik endnu mere tilgængelig for dig. Nemt, hurtigt, pålideligt.

 

Sådan gør du:

  • Billettype: Vælg billettype (voksen, barn el. tillægsbillet, m/u cykel).
  • Startposition: Find nærmeste startstoppested med GPS eller angiv manuelt din startzone. Vær opmærksom på at efterchecke at den fundne position er korrekt.
  • Zonevalg: Vælg antal zoner. Find evt. antallet af zoner ved at anvende zonekortet.
  • Køb Billet: Tryk ‘Betal billet med SMS’ el. ‘Klip med SMS’ og afsend den autogenererede SMS. Du modtager en SMS retur du skal bekræfte. Tjek at oplysningerne er korrekte inden du accepterer købet.

 

Funktioner:

  • Køb nyt klippekort: Tryk ‘Køb klippekort’ og afsend den autogenerede SMS. Efter godkendelse har du 20 zoner at bruge af. Værdien på dit klippekort regnes i zoner.
  • Tjek saldo: Tryk ‘Saldo’ og afsend den autogenererede SMS for at tjekke saldo på dit klippekort. Resterende klip på dit klippekort, vil blive vist i antal tilbageværende zoner og ikke som beløb i kroner.
  • Zonekort: Klip på zonekortet og zoom ind ved at trække to fingre fra hinanden på skærmen. Find den ønskede lokation og klik ‘Tilbage’ i øverste venstre hjørne, for at returnere til køb af billet eller brug af klippekort.
  • GPS: For at bruge den app’ens indbyggede GPS-funktion til automatisk at finde nærmeste stoppested, skal du først aktivere brug af GPS. Du aktiverer din GPS i indstillinger > Lokalitetstjenester > 1415 app > ON
  • (Din iPhones indbyggede GPS finder ikke altid det nærmeste stop. Hold derfor altid dit Wi-Fi tændt, for lang større præcision – også når du ikke er tilsluttet et Wi-Fi netværk).

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/app/1415-sms-billet-og-klippekort/id482000299?mt=8″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>